Туркиня стана херцогиня в Германия / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Туркиня се омъжи за наследствения принц на германския Мекленбург и стана херцогиня. Ханде Маджит се запознава с 31-годишния наследствен принц Георг Александър случайно на парти, организирано от приятел. Тя е родена в южната турска провинция Тарсус на окръг Мерсин и заминала за Холандия с цел образование преди 12 години.

DHA

DHA

Маджит не е знаела, че той е принц, когато се срещнали. „Той дойде при мен на партито и взе номера ми след разговор. Седмица по-късно той пристигна в Холандия от Германия. Разбрах, че е принц две седмици след като се запознахме“, сподели тя пред медиите.

DHA

Принцът посочи, че не е познавал турската култура преди да се срещне с Маджит.

DHA

Той пътувал до Тарсус, когато са започнали да се срещат и е харесал турската храна.

Въпреки че двойката се е сгодила през декември 2020 г. в Холандия, в момента живее в Ротердам, те планират да се преместят в Макленбург през следващите години.

DHA

Херцогската церемония за двойката, която се ожени на 17 юни, се проведе на 17 септември в църквата Нойштрелиц с близо 500 гости.

Градчето не е било домакин на херцогска сватба от 1914 г. По време на тържественото събитие бе почетена и минута мълчание за кралица Елизабет II.

DHA

Националните цветове на Мекленбург, синьо и червено, бяха представени в сватбения пръстен на Маджит.

DHA

Холандска гражданка от турски произход, Маджит произвежда кисело мляко с марката Luwia, която основава с брат си Керем Маджит, а принц Александър също е партньор в компанията.

DHA

Мекленбург, известна също като Никлотинг, е северногерманска династия от славянски произход, управлявала до 1918 г. в района на Мекленбург, като е сред най-дълго управлявалите семейства в Европа.

Как пластичната хирургия осакати най-екстравагантната аристократка в света – херцогинята на АлбаСнимки: Getty/Images, Facebook Испанска аристократка и херцогиня на Алба, тя е една от най-титулуван…May 30 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!