Бременната Джулка си показа рогата: Скандали, бой и жестоки обиди засипаха новия мъж на силиконката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Привидно идеалната любов на бременната отново Джулиана Гани и новия й любим, Теодор Гецов , май ще се окаже дебела фасада, зад която се крият доста обтегнати отношения . Щастливият семеен живот, който двойката демонстрира в социалните мрежи, няма нищо общо с истината, разказват очевидци на случващото се между бъдещите родители. Силионката има много труден характер  и не е лесно да се живее с нея, разказват свидетели.

Скоро бременната плеймейтка и полицаят стигнали до бой в хотел. Скарали се жестоко, били се и се замеряли с чаши, дори пробили дупка във вратата на стаята си, разкриват възмутени свидетели на зрелищната сцена.

Клиенти на хотела разказват, че се чували и неистовите крясъци на бременната Джулка. Която засипала ченгето с куп обиди като мизерник, нещастник и други подобни квалификации.

Джулиана Гани Теодор

Феновете й се чудят на грозното поведение, след като скоро Гани обяви втората си бременност. Тя има един син от втория си съпруг, който живее при татко си, а майка му се отказа от правата си и го заряза. Вижда го от дъжд на вятър през уикендите и тогава не спира да се хвали колко го обича, но не полага достатъчно грижи за момчето.

Гани и Гецов

Хора от близкото й обкръжение твърдят, че Джулката съвсем целенасочено се отказа от наследника си защото й идва в повече непрекъснато да се грижи за него. А други подозират, че може да се промени ако си роди така мечтаната от нея дъщеричка. Но едва ли.

С  такъв лют характер тя сложи под чехъл полицая и на няколко пъти му налитала да го бие, че трудно може да се превърне в грижовна майка за пример.

Източник: Уикенд

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!