Куриоз: Сашо „Сръчния“ извърши обир, но си изпусна телефона на местопрестъплението

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нелепа ситуация при кражба във Варна. Мъж е разбил и обрал лек автомобил в морската столица, но е направил фатална издънка, научи GlasNews. За това съобщава потърпевшият шофьор. Той вече е разбрал името и града, откъдето е пишман крадеца.

„Нощес някой решил да ми тараши колата . Влязъл и глупака взел зарядното за телефон навигация Гармин с зареждащия се кабел, разбира се без стойката, очилата ми и куп вехтории на детето… За съжаление си изпуснал телефона.

Само да му кажа на младежа, ако чете в тази група: Телефонът е предаден на властите – разбрахме, че се казваш Сашо и си от Девня. Ако иска да си го вземе сам в трето районно“, пише Борислав Бориславов в социалната мрежа.

Куриозът предизвика много смях в социалната мрежа.

„Какъв човек си ти. Върни му го лично. Може да те почерпи“, отбелязва шеговито Валери В.

Друг потребител стига по-далеч, загатвайки за версия с подхвърляне.

„Представяш ли си да е тафнал телефона на някой и да го е подхвърлил – въри обяснявай после, че не си излизал от вас“, шегува се Добромир П.

Вече ще му викат Сашо Сръчния…„, добавя адашът му Александър И.

Пържолата мирише на мърша, доматите с кал и обирани от върнати салатиОт години отсядаме в прекрасния стар град Созопол. Снощи решихме да отидем на ресторант в новия град…Aug 26 2022vijti.com

Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!