Стройна като газела! Кейт Мидълтън отвя всички с този теменужен костюм (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Във вторник херцогът и  херцогинята на Кеймбридж  се отправиха към Шотландия за двудневна обиколка и посетиха основното училище Сейнт Джон в Порт Глазгоу.

Двамата участваха в сесия „Корени на емпатията“ и се ангажираха с координатори и участници в програмата. „Корените на емпатията“ е програма за ранна интервенция, ръководена от Action for Children, която е разработена, за да помогне на деца на възраст 5-13 години да изградят емпатия.

Двойничката на Кейт Мидълтън изби работата-Снимки-Като две капки вода с принцесата В момента тече много сериозен кастинг – именно за сериала „короната“. Вече втори месец от „Нетфлик…May 5 2022vijti.com

Кейт Мидълтън стройна

Кейт изглеждаше великолепно в най-новия си тоалет, който се състоеше от зашеметяващ теменужено син костюм с панталон по тялото и блуза с интересно деколте от Cefinn. Тя добави съответстващи на тоалета високи токчета в същото синьо и довърши визията с чифт перлени обеци от Annoushka, предават от „HELLO“.

Кейт Мидълтън силует

Не можехме да не забележим, че нейното изобилие от сини нюанси наподобява цвета на годежната й рокля. Зашеметяващо! Косата на майката на три деца, която напоследък изглежда още по-обемна, беше прибрана в елегантен и прав стил с деликатни къдрици в края.

Кейт в син костюм

Кейт изглеждаше изключително красива в своя изцяло син ансамбъл.

Кейт теменужен костюм

Кейт и Уилям Глазгоу

А ето колко ще ви струва да „купите“ визията на херцогинята:

Блуза Кейт

Блуза Riley Funnel с деколте в Cornflower Blue, £170/$250, Cefinn

перлени обеци Кейт

Обеци с перлени капки, £1,220,  Annoushka

Кейт Мидълтън пак предизвика фурор с късата си тенис поличка, какви форми само: Кейт Мидълтън наистина демонстрира перфектно тяло, въпреки че вече е горда майка на три малки сладк…Apr 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!