Наша топ-астроложка направи хороскоп на Кирил Петков и остана без думи от това, което разбра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лунно затъмнение в комбинация с ретрограден Меркурий клатят сериозно кабинета. Това коментира астроложката Марги Паскалева, специално за Телеграф.

В понеделник в 07,14 часа българско време бе пълнолуние на 25 градуса в опасния знак Скорпион (символ на пари, задкулисие, война) и успоредно с това има пълно лунно затъмнение.

Според астрологията този тип космически сенки оказват влияние върху личния и обществения живот на хората, върху съдбата на държавите няколко месеца напред в бъдещето.

Съседи на бунт срещу Кирил Петков и жена му / СНИМКАСъседите на премиера Кирил Петков и жена му Линда са се вдигнали на бунт заради проблемите, които ВИ…May 9 2022vijti.com

Емоции

„Затъмнението е кацнало точно върху рождения Уран (даващ непредвидимост, революции) в Скорпион в хороскопа на премиера Кирил Петков, който е зодия Овен.

Там заедно с други планети се оформя злотворна тау квадратура“, анализира звездните знаци Паскалева. По думите й тази небесна конфигурация има широкообхватна материализация на Земята.

От една страна, е застрашено коалиционното правителство, което, ако се размине само с ремонт и смяна на министри, би било чудо. „Премиерът не трябва да робува на емоции, а на хладен ум и да бъде особено дипломатичен. В същото време в личен и семеен план при него ще има рискови обстоятелства, но не бих желала да влизам в повече подробности“, намекна топастроложката за възможни компромати или инциденти.

Кървава Луна

Днешното лунно затъмнение е първото за 2022 година и е видимо рано сутринта и от територията на България. При него месечината е най-близо до Земята (в перигей), а поради червеникавия си оттенък е наричана „Кървава Луна“ (Суперлуна).

“Затъмненията винаги са плашели хората поради своето мощно влияние, известно още от древността и доказано във времето. По тях древните звездобройци са правели своите предсказания за предстоящи събития, за реколтата и т.н.”, разяснява Паскалева. Заявява, че от астрологична гледна точка това пълно лунно затъмнение в Скорпион е белег за голяма трансформация и болезнени промени.

„В хороскопа на затъмнението Слънцето и Луната са в хармоничен аспект с Плутон (в Козирог), но образуват тежък предизвикателен аспект със Сатурн (във Водолей). Сатурн се свързва с управлението на страната и институциите, държавния имидж, икономиката, строителството, бизнеса с недвижими имоти, миннодобивната индустрия и мините, изпитанията, ограниченията, контрола. И като сглобим цялата картина от планетите, знаците и аспектите, можем да заключим, че ни очакват изпитания, меко казано“, заявява астроложката.

В личен план тя предупреди, че навлизаме в етап на много интензивни чувства и преживявания – критичност, ревност, силно желание за доминиране, манипулации, мнителност, отмъстителност, крайности в поведението и действията.

Късметлии

Все пак ще има и хора, които ще извадят полза от енергията, отделена при затъмнението на 16 май. Тя ще духа в платната на родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Коя тяхна житейска сфера ще бъде подпомогната от космическия ритмус обаче зависи от личния хороскоп на всеки. „Някои ще имат успех в кариерата или бизнеса, други в любовта или важни събития в семейството. Дори и да възникнат стресови ситуации, при всички случаи изходът за тези хора ще е положителен и обновяващ“, гарантира столичанката.

Небосклон

На небосклона в момента действа и Меркурий, който е ретрограден от 10 май до 3 юни. Тази планета отговаря за сфери като транспорт, комуникации, лични и договорни отношения, техника. При смяната на своя ход по небосклона зачестяват катастрофи, интриги, тръгват протести в различни сектори, но най-вече транспорт, медицина, сигурност.

В управляващата коалиция се пишат още по-тежки турболенции между 23 май и 13 юни, когато Меркурий, вървейки назад, ще се върне в знака Телец, който орисва и хороскопа на България.

Паскалева изчисли, че напрежението ще бъде най-силно за родените през последните 5-6 дни на знаците с асцендент и други рождени планети между 24 и 30 градуса на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

„Независимо под кой знак сте родени, може да имате планети в тези знаци и трябва да сте особено внимателни в контактите, в преговорите, при работа с документи и информация, по време на път. До средата на другия месец не купувайте нова скъпа техника, битови уреди, машини, автомобил, телефон. Не правете планови операции, не подписвайте нови договори.

Препоръчително е да избягвате и пътуване на дълъг път до 14 юни заради риска от ПТП“, изрежда астроложката подмолните камъни през астропериода. Изтъква, че все пак времето на ретроградния Меркурий е добро за корекции, ревизии, ремонти или довършване на поизостанали ангажименти.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!