Двойничката на Кейт Мидълтън изби работата-Снимки-Като две капки вода с принцесата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В момента тече много сериозен кастинг – именно за сериала „короната“. Вече втори месец от „Нетфликс“ търсят перфектната дама, която да съумее да изиграе образът на Кейт Мидълтън.

Неочаквано обаче потребителите на „ТикТок“ откриха момиче, което е меко казано двойник на херцогинята на Кеймбридж.

Бременната Йоанна Драгнева купи бебешката количка на Кейт Мидълтън за два бона! (Снимки): Изключително изтънчени избори прави Йоанна Драгнева . Лъчезарната певица е в очакване на своето вто…Oct 14 2021vijti.com

Става въпрос за австралийската художничка Бритни Диксън.

Преди време тя сподели кадри на пейзажи, но грабна аудиторията с друго – с приликата си със съпругата на принц Уилям.

Всъщност приликата между двете е наистина феноменална – порцеланова кожа, кестенява коса, зелени очи.. дори цветът на косата е идентичен.

Потребителите на „ТикТок“ буквално бомбардираха бритни със съобщения с молба да бъде новата Кейт в „Короната“. Според мнозина тя прилича на херцогинята не само външно, но и енергийно.

„Моля те, бъди нашата Кейт, нашата мила, мила Кейт“, казват много от последователите й.

Известно е, че в сериалът ще бъде обхване периода на връзката между принц Уилям и съпругата му от университета до сватбата им.

Що се отнася до самата Британи Диксън, през последните два дни тя успя да стане член на австралийското сутрешно шоу The Today Show. Момичето говори за себе си, за творчеството и неочакваната слава.

Сега тя живее в Голд Коуст, но е готова да се премести в Лондон за ролята на Кейт. Освен това тя успя да кандидатства в Netflix, което зарадва феновете й.

Женствена кройка и ненадминат модел: Кейт Мидълтън облече идеалната рокля (Снимки): Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън за пореден път доказа, че неслучайно е сочена за модна икон…May 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!