Сбъдна се третото пророчество за 2019 г. на ясновидеца Божидар Караджов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сбъдна се третото пророчество за 2019 г. на ясновидеца Божидар Караджов. Официално Европейският съвет се съгласи да отложи „Брекзит“.Това стана ясно от думите на председателя му Доналд Туск на пресконференция в полунощ, след срещата на лидерите на ЕС в Брюксел.
Припомняме, че британската премиерка Тереза Мей отново помоли за удължаване на срока на действие на член 50 до 30 юни. Лидерите се съгласили да одобрят специален инструмент по отношение на споразумението за напускане на ЕС и съвместно изявление, допълващо политическата декларация, договорена между Еврокомисията и британскотоправителство на 11 март в Страсбург.
След лично допитване на Лили Иванова: Врачки огласиха пророчество, свързано с приматаВрачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 година, след като примата направила консултации …Mar 22 2019vijti.com

Това се съдържа в приетите заключения на Европейския съвет, посветени на “Брекзит”.
За удължаването на срока на „Брекзит“ има два сценария, обяви Туск.
Те са следните:
Ако Камарата на общините в Лондон одобри споразумението за напускане, срокът на удължаването ще бъде до 22 май. Ако депутатите не одобрят споразумението,
срокът ще бъде само до 12 април.

Това бе едно от пророчествата на феномена Божидар Караджов.
Още преди месеци той предсказа, че най-важното събитие в ЕС ще бъде отложено и Великобритания няма да напусне общността на 29 март, както първоначално бе планирано.
“Брекзит ще бъде отложен заради нови преговори с ЕС. Тереза Мей ще сдаде поста си. Така ще се получи вътрешнополитическа криза, което е причината за забавянето на напускането на Великобритания. Предстои цялостно предоговаряне на процедурата. Ще има промяна в закони и нови референдуми”, предрече Караджов тогава.

Припомняме, че досега вече две от пророчествата на Караджов са се сбъднали – за новата грипна вълна в България и самолетен инцидент, свързан с Франция.
В началото на 2015 година той единствен в света с точност предсказва трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. Той първи провидя страшния пожар във влака по линията София-Кардам. Винаги е познавал резултатите на изборите в България.
В началото на 2010 година единствен предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Божидар Караджов посочи и опустошаващите пожари в Калифорния.

В началото на 2014 година само той предсказва за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна, и отцепването на Крим. Има две висши образования. В момента готви докторантура в Москва. Божидар Караджов е издал няколко книги, сред които и „Индиго децата на света“, която е преведена на английски и руски език.
Какви са останалите пророчества за 2019 г. на Божидар Караджов вижте тук!
Източник: БЛИЦ
Нешка Робева се сети за стар разговор с баба Ванга и припомни нейно забравено пророчествоНешка Робева си спомни за стар разговор с баба Ванга! Голямата Нешка Робева се върна на село след те…Mar 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!