Юксел Кадриев става комшия на Бойко Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Юксел Кадриев е бил засечен да оглежда къща в Банкя – родното място на премиера Бойко Борисов.
Новинарят се появил в града в извънработно време и като че ли бил заинтригуван от имот, обявен за продан, намиращ се близо до къщата на министър – председателя, разказват местни, станали свидетели на посещението му.
В Банкя веднага тръгнал слухът, че е възможно скоро да си имат още един звезден съсед, а именно – тв водещият. Юксел изглеждал приятно приповдигнат от спокойствието на града и след обиколката с охота седнал да изпие едно кафе на прочутото тамошно барче.
Разногласията между Юксел Кадриев и Венелин Петков ескалират: Свалят водещия от ефир?Шефът на Юксел Кадриев – Венелин Петков, предлага да го пратят в обедните емисии Гафовете на Юксел К…Feb 24 2019vijti.com

Напоследък китното градче, разположено само на 14 километра от столицата, е притегателна точка за много звезди.
Последният, който се сдоби с луксозен палат там, е фолкпевецът Константин.
В тузарска къща в района от години се ширят и Катя и Здравко от обичания дует „Ритон“.
„Ясно е защо Кадриев иска да ни става съгражданин.
Имаме си всичко – чист въздух, спокойствие, природа,
че и ремонтирани улици“, коментират кореняци банкянлии.

Очевидно натовареното ежедневие в столицата е изнервило Юксел, но дали водещият е решил окончателно да се премести в Банкя, или си търси просто вила, в която да отдъхва през почивните си дни, не е ясно.
Все пак неотдавна той пръснал близо 200 хиляди лева за чисто ново жилище
в престижния квартал „Манастирски ливади”.
Водещият на новините се отървал от предишния си имот в „Борово“ и се нанесъл в луксозен апартамент. Преди повече от 5 години плъзна слух, че Кадриев живее в общинско жилище в „Борово”.

Апартаментът му там беше тристаен. Интересен е фактът, че според общината, която му е отпуснала жилището, Кадриев се е водел социално слаб, тъй като само на тях се полагат общински жилища на символичен месечен наем. Не е известно как тогава чиновниците са пресметнали, че новинарят попада в графата на най-нуждаещите се, след като чистата му месечна заплата в Би Ти Ви е няколко хилядарки. Той получава и допълнителни суми под формата на ваучери за храна, телефон, дрехи и т.н. Тъй като частната медия задължава и водещите на новините да правят репортажи, то Кадриев получава от време на време и хонорари. Те са между 150 и 200 лв. за материал, коментират журналисти от Би Ти Ви.
Източник: ПИК
Стотици писма и оплаквания от работата на Юксел Кадриев му докараха големи главоболияГафове и лапсуси оставиха Юксел Кадриев с орязана заплата в най-тежките месеци от годината. Водещият…Feb 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!