След лично допитване на Лили Иванова: Врачки огласиха пророчество, свързано с примата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Врачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 година, след като примата направила консултации с няколко от тях. Като Телец по западния зодиак и Заек по източно-азиатския, тя избрала най-добрата тактика да отложи проекта за по-добри астрологични времена. Врачките й казали, че няма да е добре да издава сега цял голям албум, а по-добре да изчака за края на 2019-а или още по-добре за през 2020 година, пише „Телеграф“.
Първоначално легендата имала намерение още през официално юбилейната за нея 2019 година да издаде новия си проект. Феновете й бяха убедени, че тя ще го пусне навръх 80-ия си юлибей, който навършва на 24 април.
Димитър Маринов обясни за Лили Иванова, къщата си и семейната драма, сполетяла го преди време„Лили Иванова няма нищо общо с историята с дома ни. Къщата ни я взе Янчо Таков, тя после получи апар…Mar 18 2019vijti.com

Това обаче няма да се случи. Последният й албум бе през 2017 година, като се продаваше в популярна верига магазини за хранителни и домакински стоки. Миналата година естрадната легенда записа три песни, които представи на концерта си в НДК.
Това са „Мигът и любовта“ по музика на Веселин Веселинов – Еко и текст на Иван Тенев
и с участието на аржентинския изпълнител на бандонеон Жилберто Перейра, „Бурната река“ по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, „Главна роля“ по музика на Артур Надосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Очакванията бяха, че тези песни ще влязат в новия албум на звездата.
Това засега обаче не се случи.
През януари из мрежата тръгнаха слухове, че 80-годината легенда на естрадата е болна. Според информация от нейния щаб обаче тя тогава е била не в болница,а в студио да презаписва точно тези три песни. Певицата не била доволна от миналогодишния вариант и решила да го оправи. А нейни приближени пък уточниха, че Лили всяка година си прави щателни медицински изследвания, като това обикновено ставало през януари.
Източник: Блиц
Сестрата на Лили Иванова показа лютия си нрав в съда: Каката на родната прима води дело за нанесени щети при катастрофаПо-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от самата нея. Каката на примата – Магда, вдиг…Mar 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!