Ако усетите едно от тези 5 неща, най-вероятно сте жертва на ЧЕРНА магия:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако ви се струва, че нищо в живота ви не върви както трябва напоследък, може би сте станали обект на черна магия ! И дори да си мислите, че черната магия е плод на въображението на сценаристи и автори на хорор-литература, то езотериците (хора, чиято ценностна система има за основа духовното им развитие) допускат съществуването на черната магия и приемат, че тя въздейства върху човешките чакри (енергийните възли в човешкото тяло), намалявайки до минимум енергийния потенциал на дадения индивид. А това означава сериозен енергиен дисбаланс на физическо и психологическо ниво.

черна котка

И така – ако сте станали обект на черна магия , неминуемо ще усещате някой (или всички) от долните признаци .

Ето какви са резултатите от този разрушителен за човешката психика процес:

Първо, нарушава се основната функция на „третото око“ да бъде портал към истинското аз на човека и към другите необозрими негови измерения, рефлектиращо основно върху характера на сънищата му, които трайно се оказват в плен на кошмари.

Това се изразява в чести събуждания през нощта в тръпки и пот, а понякога и в невъзможност да се заспи отново. След такава нощ човек се чувства изморен и изтощен, негативно настроен към предстоящите му ежедневни дейности и очакващ да го сполетят неприятности.

Второ, нарушава се работата на главния енергиен възел в човешкия мозък, водещо до невъздържаност, лесна раздразнителност и провокирана конфликтност с последвано „избухване“. Показно е, че индивидът, попаднал във водовъртежа на така обърканата основна чакра, изключва да има каквато и да е вина, обвинявайки охотно и с убеденост близки, приятели и колеги в непризнаване на „върховната“ му правота. Така се оказва в нарастваща степен изолиран от околните, които все по-трудно понасят негативните му изблици.

Трето, психическият срив, настъпващ вследствие на дисбаланса във функционирането на чакрите, отключва организма да стане податлив на най-различни заболявания. Най-често при проникването в аурата на чужда енергия се появява дълготрайно, болезнено, притискащо усещане в гръдния кош или/и нежелани промени в теглото (прекомерно надебеляване или плашещо бързо отслабване). Опасността тук идва от трудността да се идентифицират причините за изявата на тези симптоми, което прави безполезни опитите те да бъдат „туширани“ с помощта на лекарствени средства.

Четвърто, хората, поразени от черна магия, са вечно уморени, неспособни са за активни действия, инициативност и генериране на новаторски идеи. Работата им не ги вдъхновява и те я вършат насила, което ги прави неспособни да предотвратят упадъка в професионалната си кариера. „

Пето, хората, оказали се под влияние на черната магия, могат лесно да бъдат разпознати от отношение на животните (най-вече кучетата) към тях. Реакцията на домашните любимци към такива хора е неадекватна: наглед безпричинно те настръхват, озъбват се и започват да лаят неистово, а някои проявяват страх, скимтят и се опитват да се скрият.

Ако дори някои от изброените симптоми са налице при вас, то може основателно да подозирате, че сте били омагьосани и енергийните ви чакри са в съществен дисбаланс. Ще ви бъдат необходими немалко усилия и воля да излезете от това положение.

Маг Ивайло: Не хвърляйте намерена магия в течаща вода!Магьосниците не изостават от технологиите и се развиват в своята изобретателност по пътя към злото, …Mar 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!