От прекалено силна майчина любов свекърва ми е на ръба на самоубийството

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вяра, свекърва ми, е от онези майки, които обожават синовете си. Неведнъж тя е споменавала, че за няма по-важен човек на този свят от сина й и, че го обича повече от дъщеря си. Първоначално двете поддържахме добри отношения, но когато със съпруга ми се отделихме да живеем самостоятелно, разбирателството между нас изчезна. Непрекъснато спорехме и веднъж в разгара на една люта кавга, Вяра каза, че не сме истинско семейство, тъй като нямаме деца. Думите й жестоко ме нараниха, защото имам проблеми със зачеването.
Няколко месеца след тази история, свекървата рухна психически. Спря да се храни и отслабна много. Не спираше да плаче и да се оплаква колко й липсва синът й. Имаше моменти, в които изпадаше в депресия и се налагаше свекърът да се грижи за нея. Оттогава тя ходи непрекъснато по църкви, звъни по всяко време на мъжа ми, умолявайки го да се видят час по-скоро. Дразни се, че той предпочита моята компания пред нейната. Напоследък Вяра започна да създава още повече проблеми, целейки да привлече внимание и съчувствие от негова страна.
Най-големият ми срам: Превърнах се в жертва на моята балдъзаНикога преди не съм си и представял, че бих могъл да изневеря на съпругата си. Обичам я и не искам д…Aug 17 2019vijti.com

Разбирам, че това са проблеми между майка и син, но ме боли за съпруга ми. Наскоро той ми призна, че вече няма никакво желание да разговаря с майка си, тъй като се чувства зле от манипулативното й поведение. От друга страна не може да я изхвърли напълно от живота си. Свекърва ми отдавна не е на себе си и всички се страхуваме някой ден да не си посегне. С времето Вяра ме намрази и разговорите ни се ограничават до протоколни поздрави за празниците. Моля ви, уважаеми читатели, помогнете ми да се справя с тази ситуация.
Мария
Вие какво бихте посъветвали тази отчаяна жена? Споделете мислите си и вашия опит, за да й помогнете да вземе най-правилното решение и да поеме по най-правилния път в тази сложна ситуация. Всеки от нас понякога е бил на кръстопът и се е чудил какво да направи, за да промени ситуацията в своя полза. Вероятно има доста дами, сблъскали се със същите проблеми като Мария и могат да й помогнат много.
Източник: Лична драма
Огорчена съпруга търси съвет: Свекърът отрови живота миАз и съпругът ми живеем заедно с неговите родители. Апартаментът е голям и има място за всички. Не о…Aug 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!