Известен български милионер проговаря пред Венета Райкова: Ето тези певици и миски ми бяха любовници, имам доказателства и снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венета Райкова e получила интригуващо телефонно обаждане, което й дало идея за сюжет на следващата книга.
„Докато си пия кафето на терасата, ми звънна телефонът… Проведох дълъг и интересен разговор. Богат, рядко споменаван в медиите мъж, настоява да разкажа за връзките му с едни от най-известните жени у нас в новата ми книга. Искал и неговият бурен живот да бъде описан”, разказа Венета.
Въпросният милионер не спрял само с телефонното обаждане,
а изпратил на Райкова и снимки от екзотични дестинации с различни миски, фолк звезди, плеймейтки и манекенки. Готов бил да разкаже подробности от личния си живот, но държал да присъства по страниците не с истинското си име, а с измислено.
Щастливи събития очакват Венета Райкова: Водещата се похвали, че е получила знак от съдбатаМилостива и добра се оказва съдбата спрямо Венета Райкова, узна HotArena. Водещата получи съдбовен з…Aug 16 2019vijti.com

„Още преди 3 години, след като прочете първата ми творба „Триумфът на кучките”, Оксана, най-добрият астролог у нас и дипломиран психолог, ми каза, че вече всички ще искат да се видят в книгите ми! Престижно е!”, похвали се Венета.
Припомняме, че милостива и добра се оказва съдбата спрямо Венета Райкова, узна HotArena.
Водещата получи съдбовен знак под формата на пера от птица, които носят щастие. Това именно й разкрива знаменитият автор Паулу Коелю преди години.
„Няма как да не ви покажа какво ми остави птичето на диванчето! Две перца! Много добър знак! Мисля, че нещо чудесно ще ми се случи!

Спомням си и как преди 15 г. в „Горещо“ попитах Паулу Коелю как започва да пише нова книга и той ми отговори – „чакам да намеря перце“! А аз го попитах какво се случва, когато не намери, а той ми каза, че винаги намира“, пише водещата на „Папараци“.
Освен, че е водаща на предаването „Папараци”, Венета Райкова е и авторка на няколко романа. Явно следващата й книга е вече в процес на подготовка след като въпросният български милионер е изпратил достатъчно материали – снимки и други доказателства, така че, Вени да започне работа. Засега тя не иска да споменава името му, но на по-късен етап това може и да се промени, така че, очакваме с нетърпение да видим какво има да ни разкаже милионера за своя бурен любовен живот. И толкова ли интересно е живял наистина, колкото твърди.
Източник: Хотарена
Хванаха Венета Райкова в лъжа: Водещата обвинена, че избива комплексиСрамна издънка на Венета Райкова лъсна в мрежата. Тв водещата се изхвърли в социалните мрежи, че е п…Jul 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!