Огорчена съпруга търси съвет: Свекърът отрови живота ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аз и съпругът ми живеем заедно с неговите родители. Апартаментът е голям и има място за всички. Не обичам конфликтите, добра домакиня съм и се старая у дома да е приятно и уютно.
Харесва ми, когато всичко си е на мястото, а жилището да блести от чистота. Не се хваля, но и в кухнята съм голяма майсторка. Разбирам се чудесно със свекървата, ала за съжаление свекърът ми ме мрази. Уважавам и двамата, все пак са възрастни хора и за да не се уморяват, не им позволявам да вършат никаква домакинска работа. Бащата на съпруга ми обаче не зачита усилията ми и постоянно се чуди как да ме унизи. Веднъж го чух да казва, че не харесва визията ми.
Той я целуваше всеки ден преди работа, но този път целувката беше някак различнаМое е задължението да взимам децата следобед от детската градина и често засичам този възрастен госп…Dec 16 2018vijti.com

Знам, че не съм красавица, но винаги съм в изряден външен вид. Ако си купя нови дрехи или обувки, той присвива очи и пренебрежително казва, че никога не е виждал нещо по-ужасно. Види ли ме облечена в рокля, заявява, че с моята фигура само чувал от картофи ми прилича. Отказва да каним гости у дома, защото според него хората се плашат от мен. Нарича ме тромава, плашило, грозна жена и неприятна снаха. Но най-много ме боли, че гони родителите ми, когато дойдат да ме видят. Не бил длъжен да ги храни и пои. Веднъж се опитах да поговорим човешки, нека ми обясни с какво провокирах омразата му.

Свекърът заяви, че не може да разбере защо при наличието на толкова красиви момичета, синът му се е оженил именно за мен. Този човек отрови живота ми. Непрекъснато ме обижда и ругае. Заради него намразих семейните празници. По цял ден се старая да сготвя нещо вкусно и щом седнем на масата, той веднага намира как да ме злепостави. До такава степен ми е свалил самочувствието, че погледна ли се в огледалото, виждам чудовище. Не знам още колко ще го изтърпя. Съпругът ми така и не осъзна какво ми причинява баща му. Според него това са брътвежи на стар човек и не трябва да му обръщам внимание. Не разбира ли, че бракът ни скоро ще се разпадне?
Източник: Лична драма
Изминаха седем години: Една вечер телефонът иззвъня и тя се мъчеше да ме убеди, че се е променилаЕдна вечер, докато приготвях семейната вечеря, дъщеря ми дойде в кухнята и ми подаде телефона: „Мамо…Aug 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!