Най-умното дете на Земята разкри истината за Бог, която ни спря дъха: Всички сме мъртви (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

13-годишният Макс Лофан е най-умното дете на света. И това твърдение не се базира на резултатите от някакви съмнителни тестове за интелигентност по интернет. Напротив – Марк вече е признат за равен от най-големите светила в световната наука. Брилянтният тийнейджър пък е в процес на патентоване на машина, която произвежда напълно безплатна енергия и която може да промени света. Последната му теория обаче звучи направо плашещо. 13-годишният гений твърди, че всички ние отдавна сме мъртви, нашият свят е унищожен от черна дупка, генерирана от големият адронен колайдер на ЦЕРН, а днес ние живеем в паралелен свят на този от преди няколко години! Всъщност това твърдение е част от революционната теория, наречена „Ефектът Мандела“. Тази теория твърди, че самото съществуване е безкраен низ от паралелни светове, които са коренно различни един от друг и в които има различни правила.Читателка изригна: Пълно падение за България. Унгария и България са две несравними вселени. Как можахме да се докарахме дотук?Пълно падение е България! Току-що се върнах от Будапеща. Няма чужди вериги. Няма молове. Има унгарск…Oct 5 2018vijti.com

Основавайки се на последното Макс прави и друго изумително разкритие. Според него в някои от тези паралелни реалности няма Господ, а в други той е много по-могъщ. Има светове, в които съществува сила, която е по-могъща от самия Бог. „Ако в даден свят Господ създаде камък, който не може да бъде повдигнат, това значи, че той самият не е всемогъщ, защото не може да вдигне камъка! Ако може да вдигне камъка, значи не е всемогъщ, защото не е сътворил камък, който не може да бъде повдигнат“, обяснява теорията си Макс.

Ефектът на Мандела
Ефектът на Мандела е понятие, с което се описва много интересен феномен сред хората. Оказва се, че цели групи си спомнят исторически факти по напълно погрешен начин. Това явление носи името на южноафриканския президент Нелсън Мандела, защото е свързано с неговата кончина. Милиони хора от цял свят са убедени, че чернокожият лидер е починал през 80-те години на миналия век, а това не е вярно. Нелсън Мандела умира през 2013 година, след като за един мандат е бил президент на РЮА.

Не е ясно защо толкова много хора вярват в събитие, което не се е случило, но този ефект е забелязан и при редица други примери. Изкривени са исторически факти и са добавени обстоятелства, които само с една проверка се доказва, че са пълна измислица.
Паралелни светове
Конспиративните теории обясняват Ефекта на Мандела със съществуване на паралелни реалности, които се намират една до друга, а ние се прехвърляме между тях, заради което бъркаме спомените си. Един от най-популярните примери за феномена е случаят с т.нар. Танк бой. През 1989 година един мъж се изправя пред танковете на китайската армия в знак на протест.

Повечето хора си спомнят това историческо събитие с фатален край. Според стотици хиляди души танковете са прегазили протестиращия, но в действителност, той е бил изведен от пътя на танковете. Интересно е как толкова много хора имат ясни спомени за танкове, които премазват протестиращ човек, без това да се е случило.

Джон Кенеди
Друг от примерите е свързан с убийството на Джон Кенеди. Това е една от големите трагедии в американската история и всеки детайл около нея би трябвало да се помни ясно. Но не е така. Покушението над президента се извършва, докато пътува в автомобил до съпругата си Джаки Кенеди. По спомените на повечето хора, а и според възстановки и филми за Кенеди, в колата е имало 4 души. Те обаче са 6. Тези, които са гледали филма Форест Гъмп, сигурно си спомнят най-популярната реплика на главния герой – Life is like a box of chocolates (Животът е като кутия с шоколадови бонбони). Истинската реплика обаче е Life was like a box of chocolates (Животът бил като кутия с шоколадови бонбони).
Гневна гражданка: Емигранти, стига сте ревали! Заповядайте, държавата чака такива като вас да си оправи бюджетаС това, че в нашата страна понякога изчезват хора, сме свикнали. Но у нас изведнъж изчезна цяло поко…Oct 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!