Дори ходжите го пазят в тайна, за да не им намалеят приходите. Това е най-ефективният начин да изчистите дома си от лошата магия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Развалянето на черна магия в домашни условия е напълно изпълнима задача. Естествено, врачките и ходжите не искат вие да знаете това. Ако хората разберат тайните им, то естествено, приходите им ще секнат. Ще престанат да ходят при тях, за да им бъде направен талисман или заклинания, което да противодейства на лошата магия, вече направена от зложелател. Та така – съвсем спокойно можете да се справите сами и с тази задача, като при това няма да ви се наложи да давате луди пари. Сред най-разпространените методи за разваляне на черната магия е използването на яйце. Чудите се защо? Ами защото много често вредата е нанесена тъкмо с помощта на яйце и това е най-добрият начин да се противодейства.

Ето какво е нужно да сторите, за да развалите черна магия с яйце. В четирите ъгъла на дома си поставете четири сурови яйца и ги оставете да стоят цяла седмица. След това е нужно да ги изхвърлите в река или море, но не езеро или язовир. Като ги хвърляте, трябва да си мислите как пропъждате злото от себе си. Вярата ви, че се разделяте с негативното трябва да е много силна. Когато хвърлите яйцата и си тръгнете, не се обръщайте назад в никакъв случай. Ако го направите – злото ще се върне. Ето и още един начин да неутрализирате негативна външна намеса. В продължение на три дни поред си взимайте вана с морска сол, а след последното къпане кажете високо на глас: „Зло, откъдето си дошло, там отиди!“.

Ако не се доверявате на ходжите, то може да опитате да развалите магията с помощна на Киприяновата молитва.
За да имате необходимият ефект от нея, трябва да сте активен участник в църковният живот. Практически това означава:
да постите, да се въздържате от конфликти и спорове, да прекарвате по-голямата част от деня в молитва и подготовка за извършване на ритуала „четене на Киприянова молитва против магии“ .

Трябва да посещавате и да участвате духовно в църковното богослужение и Светата Литургия.
Трябва да разбирате какво се случва там, да знаете за какво говори свещеника и да участвате с вяра.
Това е накратко да имате църковен живот. Само на такива подготвени хора се чете Киприянова молитва и тя дава благотворен резултат срещу магиите.

Не само това, но и самият свещеник изпълняващ четене на Киприянова молитва е длъжен да се готви с Вас, тоест да пости и да участва в църковния живот преди ритуала.

Изпращала съм хора за разваляне на магия в манастир, при свещеник, който е наясно с материята и поема сериозно ангажимента си към хората. Изпратените живеят в манастира и се ръководят от напътствията на монаха няколко седмици. За престоя си там успяват да постигнат необходимото състояние на духа и тялото, при което може да се получи ефекта от Киприяновата молитва.

Тези хора наистина си развалят магията с молитва и се спасяват от разрушителното и действие. Това е оръжието на църквата срещу магиите и то действа безотказно при горните условия.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!