Мартина издаде Дългия: Пусна снимки на новия им луксозен палат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нов баровски дом има кралят на тв чалгата и татуиран пишман политик Слави Трифонов. Това разкри последната му официална любовница – Мартина Джорджевич, която му прави компания вече 5 години. 25 години по-младата от учиндолеца блондинка публикува в социалните си мрежи снимка от новата им спалня.

Луна погреба проекта на Слави Трифонов: Няма никакъв шанс, не може да се мери с мен„Слави Трифонов няма шанс!“ В това е сигурна фолклегендата Луна. Певицата, която дава заявка за след…Jan 31 2021vijti.com

От фотото се вижда, че любовното им гнездо всъщност е къща палат с огромни високи прозорци, двор и висока 2 метра ограда, обрасла с жив плет, пише retro.bg. Мартина обаче не издава повече подробности за местоположението на резиденцията на Трифонов, която по всяко вероятност е или в София, или в околията на столицата.

Скъпарският имот е поредният в списъка на Дългия, който през миналата година успя да продаде едно от най-луксозните си жилища, а именно гигантския си мезонет на столичния бул. „България“.

Трифонов се раздели с жилището, което бе обзаведено с вносен камък и екзотично дърво, дизайнерски мебели, будоар с джакузи, собствен фитнес център и личен асансьор, срещу 4 милиона лева. Апартаментът разполагаше още с няколко спални, хол колкото четиристайно жилище от 130 кв., помещение за прислуга и балкони с панорама към Витоша.

Едва ли новото имение отстъпва по екстри на мезонета, който мутрочалгарят продаде заедно с цялото си обзавеждане.
Като всяко замогнало се парвеню, освен че се движи с охрана, той продължава да ползва прислуга, въпреки че изгората му не работи по негово настояване.

Бившата фитнес инструкторка Мартина живее като примадона, кара луксозни коли като на Трифонов и запълва времето си с шопинг и обиколки по елитните заведения в София.
Та същият този баровец и чака-рака месия предизборно влиза в ролята на загрижен за бедните и онеправданите, но тъй като е обикновен дилетант, няма да получи „Оскар“.

Ананиев подпука партиите длъжници от черния списък на Слави Трифонов

Министърът на финансите Кирил Ананиев е изпратил писмо до изпълнителния директор на Националната агенция за приходите (НАП) да предприеме действия по събиране на невърнатите в срок надвзети субсидии от партиите. Това става ясно от съобщение на Министерство на финансите.

До възстановяването на партийните субсидии се стигна след скандал от лятото на 2019 година. Тогава справка на Министерството на финансите, изготвена по искане на “Шоуто на Слави”, показа, че през 2018 г. политическите сили са вземали от бюджета по 13,23 лв. вместо определените по закон 11 лв.
Оказа се, че им се преразпределят гласове от участниците във вота, които не са прескочили бариерата за парламента, а дори и недействителните гласове.

Тогавашният финансов министър Владислав Горанов оправда грешката със законови несъвършенства. Правителството пък предложи и прокара законопроект, с който всички надвзети в периода от 26 май 2016 г. до 30 април 2019 г. пари да бъдат върнати на държавата. Срокът за това изтече на 31 януари.

Ето цялото съобщение на финансовото ведомство:

Министърът на финансите Кирил Ананиев изпрати писмо до изпълнителния директор на Националната агенция за приходите за предприемане на съответните действия за събиране на дължимите средства от политически партии на основание § 5, ал. 7 във връзка с ал. 5 и ал. 6 от преходните и заключителни разпоредби на Закона за изменение на Закона за политическите партии (ДВ, бр. 50 от 2019 г., изм., бр. 104 от 2020 г.).

В изпълнение на § 5, ал. 1 и ал. 2 от преходните и заключителните разпоредби на влезлия в сила на 25.06.2019 г. Закон за изменение на Закона за политическите партии Министерството на финансите преизчисли годишната държавна субсидия, отпусната на политическите партии и коалиции за периода от 26 май 2016 г. до влизането в сила на закона. Средствата, които следваше да бъдат възстановени от политическите партии, възлизаха в общ размер на 14 463 706 лева.

Доброволно възстановените средства от политическите партии до посочения в закона срок 31 януари 2021 г. са в размер на 8 348 824 лв., а възстановените към 31 декември 2020 г. суми за сметка на субсидията са в размер на 5 902 887 лева.
Към 1 февруари 2021 г. (първият следващ присъствен ден след 31 януари 2021 г.) не са възстановени по сметка на централния бюджет средства в размер на 211 995 лв. от следните политически партии:

ПП АТАКА – 30 859 лв.
ПП ДСБ (Партия „Демократи за силна България“) – 47 078 лв
ПП „Нова зора” – 11 689 лв.
ПП „ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ“ – 38 223 лв.
ПП „Земеделски съюз „Александър Стамболийски” – 22 784 лв.
ПП „Движение 21“ – 16 324 лв.
ПП „Глас народен“ – 15 539 лв.
ПП „Земеделски народен съюз“ (ЗНС) – 7779 лв.
партия БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ – 4544 лв.

ПП „Български земеделски народен съюз“ – 3393 лв.
ПП „Европейска сигурност и интеграция“ – 3016 лв.
ПП „ЕВРОРОМА“ – 3016 лв.
ПП „Съюз на комунистите в България“ – 3016 лв.
ПП „Средна европейска класа“ – 842 лв.
ПП „Български демократичен съюз „РАДИКАЛИ“ – 1557 лв.
ПП „Съюз на свободните демократи“ – 1557 лв.
ПП „Партия на българските жени“ – 779 лв.

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа силаАко се кандидатира, Румен Радев ще спечели втори мандат, казва гадателят Визитка: Божидар Караджов…Jan 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!