Турският Дон Жуан Фарук от „Завинаги“ се изфука с младото си гадже (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турският Дон Жуан Йозджан Дениз, когото доскоро гледахме в България в хитовата поредица „Завинаги“ като Фарук, има нова приятелка.

Йозджан Дениз

Пленителката на сърцето на 48-годишния актьор се оказа известната иранска модна дизайнерка Самар Дадгар. Тя е на 26 години, като с Дениз я делят 22 години разлика, уточнява trud.bg. Приближени до новата светска двойка в Турция издават, че отношенията им са започнали през лятото на 2020 г.

Тази вечер в последния епизод на Завинаги-На своя 40-и рожден ден Сюрея отива на гроба Ето какво ще се случи в последният епизод на хитовата поредица „Завинаги“, предаван за последен пъ…Dec 11 2020vijti.com

Йозджан Дениз има дълга и неуспешна история с по-млади жени. През март 2018 г. той се ожени за Фейза Актан, от която през април същата година му се роди син. Година по-късно – през лятото на 2019-а, двамата се разведоха. В момента бившите съпрузи водят дело за общ имот.

Йозджан Дениз отскоро оглавява новата драма в Турция „Чаках те дълго“, излъчваща се всяка петъчна вечер по тамошната StarTV. Той е познат в България още с ролите си в „Имението с лозите“, „Млечният път“, „Черна роза“ и „Част от мен“.

Новият сериал с Йозджан Дениз не удари висок рейтинг

Оценката за първия епизод на новия турски сериал „Толкова дълго те чаках“ не отговори на очакванията на продуцентите, както и на главния актьор в него – Йозджан Дениз, тъй като не влезе в десетката на най-гледаните телевизионни предавания. Производителите разчитаха на по-добър резултат. Според данните, разпространени от „Gazeteduvar“, първата серия на този проект премина 16%, което обикновено се счита за добър показател, но изобщо не е този, който създателите очакваха.

В съответствие с показателите на 29 януари (денят на премиерата), първото място бе заето от поредицата „Опасни улици“, второто – от програмата на Еспа Ерол , а третото – от поредицата „Червената стая“ и т.н . Премиерният сериал с Йозджан Дениз не влезе в първите десет.

По-рано актьорът увери феновете, че сериалът ще се превърне в един от най-обичаните проекти не само на турските, но и на чуждите зрители. Актьорът многократно подчертаваше в интервюта, че поредицата е изградена по доста необичаен начин и при създаването й е използван оригинален режисьорски подход.

Актьорският състав е наистина невероятен. В допълнение към главните изпълнители Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу, в проекта участват звезди като: Йълдъз Кюлтюр, Джанер Шахин, Мустафа Угурлу и други.

Дни преди премиерата на „Толкова дълго те чаках“, Йозджан Дениз направи изявление в пресата и го публикува в социалните мрежи. В него той благодари на екипа по създаването на поредицата, за концентрацията и упоритата работа. Актьорът подчерта, че този проект е една от най-трудните творби в творческата му биография, както по отношение на подготовката, така и по ролята.

В телефонно интервю за Канал D, Йозджан отбеляза, че е благодарен на преданите си фенове, които въпреки опитите да го клеветят и очернят, заради новия скандал с бившата му съпруга, застанаха на негова страна и очакваха с нетърпение премиерата на поредицата.

Драматичната съдба на Сюрея от Завинаги Популярната турска актриса Аслъ Енвер е престанала да вярва на мъжете, твърди известният светски ж…Dec 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!