Луна погреба проекта на Слави Трифонов: Няма никакъв шанс, не може да се мери с мен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Слави Трифонов няма шанс!“
В това е сигурна фолклегендата Луна. Певицата, която дава заявка за следващите президентски избори, споделя в ексклузивно интервю за „България Днес“, че няма да гласува на парламентарния вот. „Няма да гласувам! Никой от тези хора не заслужават моя глас!“, категорично заявява Луна, цитирана от bgdnes.bg.

Изпълнителката на хита „Тук-там“ споделя, че всички политици изглеждат зле и не правят нищо за своите избиратели. „В Слави Трифонов няма живот. Той е като останалите политици. Погледнете им физиономиите, какви са изпити. Имам чувството, че всички са ми като подчинени, като ученици“, казва Луна.

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа силаАко се кандидатира, Румен Радев ще спечели втори мандат, казва гадателят Визитка: Божидар Караджов…Jan 16 2021vijti.com

Певицата твърдо не одобрява мераците на Дългия за влизане в парламента. За него тя има особено мнение:
Слави не може да се мери с мен! Превъзхождам го и ще спомена – фактът, че съм жена, е достатъчен. Схеми, машинации, финансова подкрепа, подкрепа от подземния свят – аз не се занимавам с такива неща и не изповядвам демонизма.“

Луна дава категорична заявка за следващите президентски избори. Фолкпевицата разкри, че разпродава своите имоти заради лични и обществени цели. Затова всъщност пуска обяви на имоти, а не както се твърдеше досега, защото е станала брокер. Луна е категорична, че с парите от продадените апартаменти ще финасира част от президентската си кампания. Тя обещава, че ще се кандидатира и ще спечели надпреварата.

Народът има нужда от жена водач. Готова съм да поведа всички към праведност.
Разпродавам голяма част от имотите си в България. Средствата от тях ще бъдат използвани в личен и в обществен план, вероятно и за президентските избори. Времето ще покаже, нужно е малко търпение“ – обяснява певицата и разкрива, че от 2015 година някои от най-големите политически формации са я канили да се кандидатира за депутат от техните редици, но тя всеки път е отказвала. Причината за това е, че няма доверие на действащите политици и партии, които не правят нищо за хората.

„Канят ме от 2015 да вляза в политиката и да работя за нечии интереси. Категорично съм отказвала да тръгвам по този път!“ – категорична е Луна.
Певицата е сигурна, че ще победи на президентските избори, защото почитателите й са много и всички ще гласуват за нея. По време на пандемията Луна не спирала да обикаля страната, да се среща със свои последователи, които винаги я подкрепяли и обещавали подкрепа на президентския вот.

Освен с потенциалните си избиратели Луна издирвала и се срещала с възрастни хора, за да черпи от мъдростта им.
„Намерих българи, които са над 100-годишни. Там е мъдростта. Аз съм близко до народа и резултатът се вижда. Това е истинското и това стряска всички.“
Луна споделя, че не е имала никакви здравословни проблеми и до момента не се е сблъсквала челно с COVID-19. Певицата спазва всички мерки не защото някой й ги налага, а защото смята, че хората са длъжни да се научат да се пазят.
„Като че ли е избърза с отварянето на обществените места. Трябва да сме търпеливи и да изчакаме още малко, независимо какво ще ни коства това.

По-добре да сме здрави, за да можем да извървим пътя си“ – категорична е певицата за разлика от повечето си останали колеги, които искат заведенията да бъдат отворени. Луна е на това мнение не само заради епидемичната обстановка, но и защото смята, че хората прекалено много се забавляват и забравят за стойностните неща.
Достатъчно години се забавлявахме, поскачахме и използвахме тези безобразия и цинизми под формата на веселба. Крайно време е да се спрем малко!“, казва още Луна.

Предложи брак на Бойко

През 2015 г., по време на участието си във „ВИП брадър“, Луна отправи предложение за брак към Бойко Борисов. „Както той е едно обикновено момче от народа, така и аз съм едно обикновено момиче от народа… Предлагам му да се оженим… сутрин ще му пея на ушенце, а вечер ще го величая, защото и стиховете ми се отдават…“ – каза тогава в изповедалнята на къщата Луна и добави, че е готова да умре, за да могат хората в България да живеят по-добре.

След това от предаването се пошегуваха с певицата, като й пуснаха запис, на който актьор, имитиращ гласа на Бойко Борисов, се съгласи да се ожени за нея. Луна не заподозря измамата и до последно вярваше, че си е намерила жених. Накрая беше горчиво разочарована.

Вижте какви имоти притежава Слави Трифонов – само обзавеждането му струва милиониСлави Трифонов е мултимилионер в имоти, собствеността му смайва! Слави Трифонов отдавна се е наложи…Dec 31 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!