Колкото повече го ядете, толкова повече килограми топите! Вкусно за 5 минути:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес ще ви представим една изпитана рецепта за ястие, с което успешно може да отслабнете. Състои се от разнообразие от зеленчуци, риба тон и варени яйца, много е сочно и невероятно вкусно. Богато е на витамини и минерали, така че ви поддържа сити за дълго време и не се нуждаете от допълнителна закуска.

Външността не е всичко: Рейтингът на Лора Крумова в NOVA удари тавана въпреки килограмитеРейтингът на предаването, което Лора Крумова води по Нова телевизия, удари тавана въпреки несъвършен…Dec 26 2021vijti.com

Това леко ястие, може да го наречете и салата, е идеално за всеки, който е на диета, защото може да замени основното хранене. Вместо консервирана риба тон можете да използвате всяка риба по избор или бяло пилешко месо. Ето какво ви трябва:

салата за отслабване

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

400 г маруля – зелена салата (или зеле или смес от тъмнолистни млади зеленчуци)

консерва риба тон с или без олио (може и риба по избор)

1 голям морков

4 яйца

180 г (една чаша) гъсто кисело мляко или заквасена сметана

сол

горчица

лимон

олио или зехтин

ПРОЦЕДУРА:

Измийте старателно една глава маруля от около 400 гр. Марулята се измива лист по лист под струя студена вода. Отцедете я от излишната вода, подредете ги листо по листо, след което ги нарежете на тънки ивици.

Сложете нарязаната маруля в голяма и дълбока купа, в която лесно да я смесите с останалите съставки, които се добавят. Отворете консерва риба и я добавете към салатата.

Вместо риба можете да добавите варено просо, елда или ечемик (тези зърнени храни са идеални в комбинация с маруля). След това вземете един голям морков или два по-малки и го настържете в купата.

Сварете твърдо четири яйца (от момента на завиране ги оставете да се варят 7 минути, след което ги оставете за малко в студена вода), обелете ги и ги нарежете на ситно на кубчета, след което ги добавете към сместа.

В отделна купа сложете 180 г гъсто кисело мляко/заквасена сметана, след което добавете чаена лъжичка сол, една чаена лъжичка горчица, 2 чаени лъжички прясно изцеден лимонов сок (може и повече, на вкус), 2 ч.л. растително масло (може и зехтин).

Разбъркайте добре, докато всички съставки се комбинират и комбинират в хомогенна смес. С готовия дресинг залейте салатата и разбъркайте леко, за да се разпредели равномерно.

Да ви е сладко!

Албена Михова разкри как е стопила килограмитеАлбена Михова е минала на строг хранителен режим от 3 месеца и вече е стопила 7 килограма. Тя хапва…Mar 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!