Помните ли Галя на Азис? Миловидната красавица е неразпознаваема на последните снимки (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може би си спомняте красивата моделка Галина Димитрова, която стана известна с прозвището „Галя на Азис“ навремето. През годините тя претърпя огромна трансформация и от миловидна блондинка вече се превърна в мускулеста фитнес-маниачка.

Галя на Азис

Нежната и крехка някога дама втрещи социалните мрежи с драстичната си промяна.

Скорошни снимки от фитнес залата, в която явно тя е повече от редовна, показват покъртителна метаморфоза.

Красавицата, която наскоро си направи профил в Инстаграм, теши тежка любовна раздяла и набляга сериозно на спорта, а както добре се вижда – физиката й вече има почти мъжки вид. „Претърпяла е пълна промяна във външността“, коментират феновете й.

Близки до блондинката издават, че съвсем наскоро Галя е приключила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, решила да започне сериозни тренировки в залата, но така се улисала, че започнала да тренира силово всеки ден. И резултатите са налице, пише „Телеграф“.

Галя на Азис фитнес

„Тялото й вече прилича на мъжко“, дивят се последователите й под снимките. „Вижте й ръцете“, „Няма и спомен от визията на топмодел“, гласят още реакциите.

Факт е, че преди време Галя беше сравнявана с модела Виктория Силвстед. Към днешна дата обаче, тази визия очевидно е изцяло забравена от блондинката, а на нейно място са мускулите и плочките по корема.

Гаврата продължава: Ексминистър сравни Майстора с Азис и Слави / СНИМКИМинистърът на околната среда в служебното правителство на Марин Райков – Юлиан Попов предизвика нов …Feb 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!