Нещо важно ще се случи на 16 АПРИЛ ОТ 21:00 ч. – РОЗОВАТА ЛУНА ще промени радикално живота на тези три зодии

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Розовото пълнолуние през април достига връхната си точка в знака Везни, точно на 16 април, около 21 часа. Да, в действителност Луната няма да е боядисана в розово, но ще окаже влияние върху живота на всяка зодия. Първата от двете суперлуни, които ще се виждат тази година, ще се появи на тази дата и се нарича „розова“ заради розовите цветя, които цъфтят през април.

розова луна

Всеки месец Луната се движи от нова към пълна, отбелязвайки кулминацията си в пълнолунието. По време на цикъла се проявяват нашите цели и ние наистина можем да се адаптираме към себе си и своята интуиция. Този път Везните няма да си играят с нас.

Везните са символ на партньорство, дипломация, баланс и справедливост и в дните преди пълнолуние всички ще се чувстваме леко изтощени. Голяма част от това идва от Вселената и знака Везни, тя ни казва, че е време да се върнем към истинското си аз и да оставим шума около нас да утихне, което ще постави много неща на „изчакване“.

Една от най-активните планети при това пълнолуние е планетата джудже Ерис. Ерис (Еридна) е известна като богинята на раздора и разприте. Тя е основният играч в енергията на това пълнолуние, но не позволявайте името й да ви тревожи. Ерис е могъщ воин с женска енергия, който прави всичко от сърце.

Тя е силна, уверена, смела, защитаваща и може всичко. Помага ни да приемем нашата по-силна женска страна, тази, която ни прави неразрушими воини. Това е моментът, в който ще осъзнаете своите сили и ще блеснете в пълен блясък.

луна в розово

От какво се разсейвате и какво сте загубили от баланса? Инвестирате ли твърде много в работата и позволявате на личния си живот да остане на заден план или обратно? Каквото и да завладее живота ви – време е да го оставите да се охлади, за да не се изгубите в хаоса.

Тъй като Везните представляват и управляват нашия любовен живот и начина, по който се отнасяме с другите, е вероятно нашите приятелства и романтични отношения да излязат на преден план.

Дори във връзките балансът е необходим и винаги има нужда да се уверите, че не давате твърде много или твърде малко. Ако нещо не е наред с връзката ви, време е да я преразгледате и да направите нещо, за да възстановите баланса и хармонията.

През този месец основната тема ще бъде балансът. Без значение какво се случва в живота ви, малко баланс може да направи много. За да проявим истински нашите цели и желания, трябва да поддържаме постоянен баланс.

Друга тема на пълнолунието е освобождаването от миналото и даването на възможност на нещата да завършат целия си кръг и достигнат кулминация. С кулминацията идва краят, но всеки край е само ново начало. Всичко свършва и това е наред и сега е моментът да се освободим от негативните чувства и емоции, които идват с пълния цикъл, за да можем да освободим място за започване на нов цикъл.

Това е красотата на живота, нали? Колкото и лоши да стават нещата – винаги има място за ново начало. Но първо трябва да се освободим от края. Може да е трудно да постигнем това, но има и друг аспект на истинския баланс в тази Вселена.

Как се отразява розовата Луна на всеки знак?

Везни, Близнаци и Водолей, вдъхновени от идеите за справедливост, ще искат да си оправят прическата. Лесно ще изгладите недоразуменията в любовта и ще плавате в спокойни любовни убежища.

Овен, Лъв и Стрелец работят по-усилено от обикновено на ниво връзки, така че ще бъдат възнаградени с чувство за принадлежност и уважение.

Рак, Скорпион и Риби са истински хора, към които можете да се обърнете за съвет и подкрепа. Прегледът на ситуацията обективно заедно с вашата емоционална чувствителност ще помогне на вас и другите да намерите правилното решение за всичките ви проблеми и болки.

Телец, Козирог и Дева ще доведат дейността си до краен успех. Ще останете много доволни от положените изпити, дипломи, признания, пари, повишение, независимо от каква форма идва потвърждението за успеха ви.

Новолуние в Телец

Първото слънчево затъмнение тази година идва на 30 април с новолуние в Телец. Силен момент за нови начала, ние умишлено предприемаме действия. Да не забравяме и за финансите. Ако сте на плюс, помислете как да инвестирате добре, а ако сте на минус, помислете за спестяване, за да платите просрочените задължения.

И трябва да мислите по отношение на това как да върнете тялото си във форма! Не е нужно да се изтощавате с упражнения, достатъчно е да се обърнете към прясна и здравословна храна. Разходка сред природата, работа в градината, достатъчно сън и подреден график от ежедневни дейности ще ви освежат ефективно.

Телец, Рак и Козирог могат спокойно да се радват на любов и красота. Подарете си масаж, уелнес, добра храна, всичко, което ще напълни душата ви с удоволствие и релакс. И споделяйте всичко с партньора си.

За Стрелец, Овен и Лъв, напомняне да организирате времето си по различен начин. Стресът, работата и всички упорити действия нямат смисъл, ако не успеете да живеете в резултатите от работата си.

Водолеят ще засили чувството за сигурност със семейството, ще разкраси дома си и ще се справи с изоставането от практически аспекти на живота. Везните и Близнаците трябва да са твърди отвътре. Всички форми на самопомощ сега са най-важната ви задача.

Рак, Риби и Скорпион трябва да споделят идеите си с другите. Вашето добро отношение и креативност ще вдъхновяват другите, а всички бизнес проекти ще процъфтяват само с екипна работа.

Поредна клоунада в ефир! Луна вбеси Цветанка Ризова / ВИДЕО Голям цирк за пореден път спретна фолк певицата Луна Йорданова. Тя гостуваше в предаването на Цве…Nov 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!