Изземват колекцията на Васил Божков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Във войната между Васил Божков и властта вече няма място за крачка назад. Lupa.bg научи, че в момента изземват прословутите антични колекции на Васил Божков. Наш изключително достоверен източник ни съобщи, че още преди няколко седмици в ГДБОП са получили зелена светлина да разследват схемите за придобитите от крупния бизнесмен антики.

Почина дъщерята на Александър БожковПочина Мина Божкова, дъщерята на Александър Божков – бившият вицепремиер и министър на промишленостт…Jan 21 2020vijti.com

„Това е много показателно за размера на конфронтацията, защото досега никой не закачаше Божков за антиките”, коментираха наблюдатели на сагата с Божков, която се разиграва през последните седмици.

Хора от обкръжението на Васил Божков обаче са категорични, че от ГДБОП трудно могат да открият каквито и да било нередности около антиките на бизнесмена.

„Той може да докаже собствеността на всяка една от тях, защото не е глупав и е предвидил подобен ход”, беше коментарът на запознати.

Междувременно народни представители довериха пред Lupa. bg, че античната колекция на Васил Божков възлиза на 1 млрд. лв.

„Той слага в малкия си джоб всички европейски и дори световни музеи за този исторически период, който е хванал”, споделиха депутати.

Източник: ЛУПА

Не се радвайте, че Черепа рекетира Борисов. Той рекетира и държаватаМнозина са блазнят от мисълта, че тълпи от фенове на „Левски” ще излязат пред парламента и ще свалят…Jan 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!