Трима под наблюдение за коронавирус в София, слагат нови термокамери на летището

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Трима души са под лекарско наблюдение в София за коронавирус. До момента няма данни да са болни, заяви здравният министър Кирил Ананиев. Пациентите са изолирани. Жена от Добрич, която е пристигнала от Тайланд и мъж от Китай са показали симптоми на грип и в момента са под наблюдение. И на двамата са взети проби за анализи и е създадена необходимата координация и организации. По-рано днес стана ясно, че мъж, който се е върнал от Китай, също е под наблюдение във ВМА.

Грипна ваканция в София от 27 януариУчениците в София-град излизат в грипна ваканция от 27 януари – понеделник, съобщиха от Министерство…Jan 24 2020vijti.com

Монтират три нови термокамери на Летище София за по-горяма сигурност и проверка на влизащите в България. Апаратурата ще бъде монтирана до седмица.

Държавата е предприела всички необходими действия за безопасността на хората и предпазване от коронавирус.

С висока температура на Летище София е била засечена жена, идваща от Лондон. След като е била призована да я прегледат, тя е вдигнала скандал. Трябвало да бъде проследено нейното общо състояние, обясни държавният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев.

Да не се всява смут сред гражданите пък призова директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. д-р Тодор Кантарджиев.

Ако системата се задръсти със съмнения за коронавирус, няма да има ефект. Експертите смятат, че скоро ще има ваксина срещу заболяването.

„Коронавирусите циркулират постоянно и са причина за възпаленията на горните дихателни пътища през зимата. Има тестове, които доказват наличието на мутирали коронавируси. Сега сме поръчали тестове, които да показват наличието на новия коронавирус“, каза още проф. Кантарджиев.

Източник: TrafficNews

Д-р Атанас Михайлов разкри какво помага най-бързо при грипД-р Атанас Михайлов разкри рецептата, която има експресно действие при грип и грипни състояния. Той …Jan 23 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!