Жена от Англия отказа да мие косата си в продължение на две години поради мързел и показа резултата-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Млада жена Еня Бренан, която живее във Великобритания, каза, че се е отървала от пърхота, като е отказвала да мие косата си дълго време. Освен това 24-годишната администраторка сподели какво се е случило с къдриците й през целия този период.

Еня Бренан отказва да мие косата си в продължение на две години

Според Еня цели две години не е използвала шампоан.

Основната причина беше елементарен мързел. Младата жена отбеляза:

„Просто миех косата си с вода два пъти седмично и малко по-често, когато спортувах и се потя. Обикновено хората спират да мият косата си напълно, а след това трябва да преодолеят периода, когато косата се омазнява. Но аз избрах друг път.“

Жителка на Обединеното кралство подчерта, че е започнала постепенно да увеличава периода, в който не е правила процедури за грижа за косата. Когато тази цифра достигна две седмици, тя просто победи омазняването на скалпа със сух шампоан.

Бренан отбеляза:

„Повратният момент беше три месеца! косата ми вече не е мръсна. Освен това се отървах завинаги от дразненето на скалпа, защото при по-често миене имах пърхот.

Младата жена допълни, че дори майсторите във фризьорския салон често й правят комплименти за косата й, смятайки я за привлекателна и здрава.

Освен това, благодарение на прост експеримент, жител на Великобритания спести значителна сума пари, която обикновено се изразходва за грижа за косата. На всеки шест месеца Еня отива в салон за красота, за да се подстриже за 20 паунда.

Великобритания заключи:

„Хората винаги искат да помиришат косата ми, защото си мислят, че мирише. Но те не усещат нищо – главата не мирише нищо. Хората са шокирани, че изглеждам спретнато.”

Струва си да се отбележи, че това не е първият път, когато нежният пол експериментира с къдрици, отказвайки да ги измие.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!