Мъж направи сравнение: Показа какво може да си купи от „Лидл“ за близо 24 паунда в Англия / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мъж направи сравнение между България и Англия и показа във Фейсбук какво може да си купи за 23,60£. По думите му разбираме, че е вдъхновен от новината, с която ви запознахме преди няколко дни за българка, която живее на Острова и снима с телефона си в магазин на популярна хранителна верига. Тя показа на всички нас, живеещи в България, какви са цените на хранителните продукти в Англия.

Измамена жена изригна: Вижте как ни цакат с цените в хипермаркетите (СНИМКА)Възмутена столичанка написа дълга публикация в социалната мрежа Фейсбук. Вместо обявената цена от 8,…Feb 7 2022vijti.com

Ето какво пише мъжът във Фейсбук:

„Защо съм в Англия?? При (минимална) заплата /5дни в седмицата по 8 часа/ в Англия 1500 паунда’ какво купувам! (минимална). Да приемем (средна) заплата в България 1500 лева колко струват тези продукти? (средна). Лидъл Англия и Лидъл България.

Не съм подбирал продуктите, защото рядко влизам в Лидъл.

Видях клипа на една жена в интернет за краставици, домати, масло и още други неща, та случайно и аз“.

„Виждам,че на храните няма ДДС,това автоматично прави +20% в България …но в България имаме много хрантутници! В Германия е 7% и цените са почти същите като на този касов бон!“, пише в коментар под публикацията друг мъж.

„Много тъжно е всичко…като имаш в предвид, че в момента цените в Лидл са се повишили. Аз пазарувам редовно и има завишение. И най-скъпото, което си купил е Гавискона, а не храната…“, гласи друг коментар.

Колите втора ръка в България постепенно свършват, цените им растат Феноменът се дължи на факта, че на пазара в момента нови коли нямаВидео: NOVA Наред с редица с…Jan 29 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!