Един и същи въпрос в „Стани богат“, различни суми – в България 5 хил. лева, а в Англия 1 млн. паунда / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересно е как се определя цената на един въпрос в популярното предаване „Стани богат“. За тези, които не са толкова наблюдателни наблюдателните показваме следния колаж. На първата снимка е участник на име Davyth Fear, който е участвал в британската версия на формата през 2019 година. Неговият въпрос гласи:

Ники Кънчев „захапа“ Билалов за Стани богатНа Ники Кънчев май му е домъчняло за времето, когато водеше „Стани богат. Той сподели интересен кола…Jan 31 2022vijti.com

„Коя от дамите е родена в годината, в която е родена и кралица Елизабет II?“, но каква сума ще му донесе? Отговорът е: 1 милион британски лири.

В крайна сметка той не успява да отговори правилно и си тръгва с 500 000 £.

Същият въпрос обаче се появява и в нашия формат. На горещия стол е Жанин ал Шаргаби. Срещу каква сума играе тя? Отговор: 5 000 лева. Факт е, че разликата е от земята до небето.

Въпреки всичко 21-годишната Жанин впечатли всички – и водещ, и публика, и зрители, с представянето си в предаването „Стани богат“. Знанията и разсъжденията на чаровното момиче категорично бяха впечатляващи.

Учителка отново ядоса зрителите на Стани богат-Видео Тя е учител на подготвителна група в детска градина, обича философски теми и такива за самопознание…Feb 2 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!