Софи Маринова взе 5 бона от Георги Първанов в Стрелча

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Град Стрелча. Благодарим за топлото посрещане”. Това написа Софи Маринова в своя инстаграм по повод концерта й в средногорския град, където пя на откриването на кампанията на кандидата за кмет втори мандат от партия АБВ Стойно Чачов. За изявата си ромската перла е прибрала точно 5000 лева, издаде източник на Lupa.bg от средногорския град.
Сред публиката е бил и бившият президент Георги Първанов, основател на партия АБВ, съобщиха регионалните медии. Екс държавният глава заяви, че е изключително впечатлен от направения от Чачов отчет на работата му и финансовата дисциплина на общината.
Бурна и наситена с юмруци любов: Софи Маринова вдига втора сватба с Гринго, но постави ултиматумСофи Маринова ще минава за втори път под венчило с Гринго Софи Маринова вероятно е лудо влюбена в мъ…Sep 18 2019vijti.com

Първанов определи Чачов като добър стопанин на Стрелча.
„За мен беше изключително удоволствие да чуя толкова обстойно и точно неговия отчет в социалната му част. Познавам много хора на кметска позиция и малцина са онези от тях, които имат толкова силна социална чувствителност”, коментирал Георги Първанов, цитиран от партийния пресцентър.

Припомняме, че според публикации в медиите любимият на Софи Маринова – Тодор Давидов, познат повече като Гринго, пребил разносвач на храна заради лошото качество на доставката. Момчето си извадили медицинско и се кани да съди побойника.
Като пълни глупости определя написаното Гринго и споделя, че по този начин жълтите сайтове си изкарват прехраната. Мачото категорично отрича подобно нещо да се е случвало, че е чист като сълза и в затвора няма да ходи.
Давидов споделя, че до момента не съдил никого, но като нищо да започне да води дела заради подобни клевети. Единствената причина до този момент това да не се случи е мекушавата Софи, която не иска да се занимава с подобни неща.
Наскоро Гринго опроверга и други медийни твърдения:

„Имам достатъчно пари да се издържам сам, може да съм по-богат от Софка, Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея.“
Така избухна пред „България Днес“ половинката на Софи Маринова – Гринго. Двамата отново се залюбиха, след като един месец бяха разделени. Постоянно за здравеняка се говори, че е на издръжка при певицата и тя всеки ден му оставя джобни пари, с които той се издържа.

Източник: Лупа
Лоренцо на Софи Маринова избяга от Гринго, не може да гледа как тормозят майка муСинът на Софи Маринова – Лоренцо никак не се обича с доведения си баща Тодор Давидов-Гринго. Младежъ…Sep 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!