Лоренцо на Софи Маринова избяга от Гринго, не може да гледа как тормозят майка му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Софи Маринова – Лоренцо никак не се обича с доведения си баща Тодор Давидов-Гринго. Младежът използва последните топли дни за да се препича на слънце, далеч от дома, видя Lupa.bg.
„Каза на сина ми: „Ще останеш без майка, ще я гръмна. Лоренцо много се страхува“, изплака преди време Софи пред медиите, а после се върна при мургавия мачо.
Тогава певицата бе категорична, че не желае да чува за него, но изведнъж промени мнението си. Откакто Тодор се е върнал в дома на Софи, Лоренцо се стреми да не се прибира, издадоха от обкръжението на момчето.
Софи Маринова на нож с родата заради мъжа си ГрингоСофи Маринова се изпокара с близките си заради Гринго. Певицата е на нож с цялото си семейство, след…Sep 4 2019vijti.com

Приятелите описват сина на ромската перла като скромно, земно и забавно момче. Той вече е млад мъж с куп почитателки и е на път да се сдобие с по-голяма слава и от талантливата си майка. Той също като нея се е посветил на музиката.
Самата Софи Маринова също с надява детето ѝ да я надмине по талант.
Тя е изключително горда с него и е убедена, че тепърва му предстоят много звездни моменти.

Лоренцо не обича да стои в дома си

17-годишното момче не харесва Гринго, който системно бие и тормози майка му

Припомняме, че Гринго отрича да упражнява тормоз върху Софка, въпреки, че тя постоянно е в синини и гипс. А по повод слуховете, че тя го издържа, наскоро здравенякът заяви: „Имам достатъчно пари да се издържам сам, може да съм по-богат от Софка, Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея.“
Така избухна пред „България Днес“ половинката на Софи Маринова – Гринго. Двамата отново се залюбиха, след като един месец бяха разделени. Постоянно за здравеняка се говори, че е на издръжка при певицата и тя всеки ден му оставя джобни пари, с които той се издържа.
Гринго опровергава писанията в жълтите медии, като ги определя като измислици, особено това, че е продал брачната си халка.

„Халката не я давам за нищо! Тя ми е толкова скъпа. Дори и в гроба ще отида с нея. Тя е символът на нашата любов със Софка“, категоричен е бившият затворник. Гринго се води безработен в момента, но дълги години е работил в Германия. Успява да задели сериозна сума и сега банковата му сметка е пълна със зелени гущери.
Източник: lupa
Любимият мъж на Софи Маринова – Гринго, се изпокара жестоко с кумата си ПреславаЛюбимият мъж на Софи Маринова, Гринго, се изпокара жестоко с кумата си, поп фолк певицата Преслава. …Sep 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!