Развеждат ли се Борис Солтарийски и съпругата му: Аделина проговори и разкри истината

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Борис Солтарийски рискува да изгуби младата си съпруга Аделина!
Борис Солтарийски се развежда. Вокалистът в шоуто на Слави е на път да се раздели с красивата си съпруга. Аделина, която прие фамилията му и вече е Солтарийска го заплашила, че ще подаде молба за разтрогване на брака.
Причината била болезнената ревност на музиканта. Той непрекъснато я обвинявал, че не му е верна и дори й правил забележка защо този или онзи я поглеждал. Това така нагнетило обстановка, е свободолюбивата хубавица го заплашила, чбе ще депозира молба в съда. И ще се разведе с него по бързата процедура, пише Слава.
Екипът на Слави пред сътресение, един от колегите им закъса сериозноЧовек на Слави Трифонов го закъса сериозно. Семейният живот на беквокалиста на „Кук-ку бенд“ Борис С…Oct 30 2018vijti.com

Борис Солтарийски мина през олтара с неотразимата красавица Аделина Димитрова, вече Солтарийска в началото на миналия август. Малко след това се роди и сладката им дъщеричка. Двамата се запознаха покрай един от проектите на гологлавия шоумен „Умна и красива”. Там Ади не грабна първото място, ноСлави Трифонов веднага я забеляза и й предложи работа в шоуто.
Хубавицата водеше гостите в студиото и според първоначалния слух имала вземане-даване с шефа си. По същото време бъдещият й съпруг също й бил хвърлил око и след като Слави Трифонов хлътнал по бившата си вече изгора Мартина Огнянова на Борко му се отворил парашута. Въпреки слуховете, че до сватба се е стигнало, защото Аделина забременя с първото им дете, двойката беше щастлива и преди това.

Борис Солтарийски напълно се промени, след като стана семеен мъж. Певецът, който бил доста разхайтен като ерген сега през глава бързал за дома си, при семейството, не могат да го познаят и колегите му. Аделина Солтарийска успя да превърне вечния плейбой в улегнал съпруг и баща, който милее за семейното огнище.
Заради предишните се забежки той не вярвал на съпругата си и непрекъснато я подозирал, че му слага рога. Това обаче изобщо не се харесвало на красавицата и тя сериозно се заканила да се разведе, ако тормоза продължава. Дори му поставила ултиматум или да се поправи, или повече тя няма да е негова, разкрива близък до двойката, писа bradva.bg.

Малко по-късно и самата Аделина проговори за брака си с Борис Солтарийски!
Чаровната съпруга на Борис Солтарийски – Аделина Солтарийска отрече слуховете за развод. От известно време усилено се шушука, че Боцко и тя са развалили дослука и са пред раздяла. Това обаче се оказа лъжа, а благоверната половинка опроверга мълвата.
„С Борис сме заедно, не сме се разделяли”, лаконична е съпругата на музиканта. Знаем, че Борис Солтарийски и Аделина се запознаха преди години в „Шоуто на Слави“, където тя се беше явила на кастинга за „Умна и красива“. След това Слави я хареса и я взе на работа зад кулисите.
Красавицата обаче отдавна е напуснала екипа на Дългия. Желанието й е да се занимава със собствена модна линия, пише вестник „България днес“.

И макар Солтарийска често да се появява по бельо по кориците на списанията, мъжът й няма нищо против и чужди мъже да се радват на стройното й тяло.
Двамата имат една дъщеричка и противно на слуховете, се разбират чудесно. Припомняме, че през годините за брака им се изписаха какви ли не неща – особено за изневерите на Борис.
Напоследък обаче той не е в полезрението на медиите – може би, защото остарява или просто вече не е на върха на славата си. Това определено е щастие за съпругата му, която отдавна е заявила, че иска да живее живота си тихо, спокойно и далеч от любопитни погледи.
Източник:  kliuki.bg
Алена направи интересно предсказание за Слави Трифонов и влизането му в политикатаАстроложката Светлана Тилкова-Алена направи някои предсказания за новата година „Шоумен може да бъде…Jan 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!