Екипът на Слави пред сътресение, един от колегите им закъса сериозно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Човек на Слави Трифонов го закъса сериозно.
Семейният живот на беквокалиста на „Кук-ку бенд“ Борис Солтарийски и жена му Ади страда, пише „Уикенд“.
Скандалите им напоследък били непрестанни и мисълта за развод все по-често се въртяла в главата на моделката. Тя споделила пред свои близки, че вече не е щастлива, защото „магията помежду им изчезнала“.
Не ставало въпрос за трети човек или за изневяра, макар че г-жа Солтарийска имала много обожатели. Напоследък промяната в чувствата си личи и по друго.
Виктор Калев има сериозен проблем с парите, но ето защо не иска да се върне при СлавиВиктор Калев е закъсал за пари, но продължава да се надява, че ще успее да се справи сам с неприятна…Oct 29 2018vijti.com

Манекенката е залитнала по естетичните подобрения и пластичната хирургия. Тя доста е променила външния си вид и от снимките ясно се вижда, че е напомпала устните си с хиалурон, както и е наляла бюста си със силикон.
И наистина, отдавна медиите отдадоха заслужено внимание на моделката с перфектни форми, на която всяка родна плеймейтка може искрено да завиди за мерките.
И стана ясно, че мъжете не спират да се възхищават на горещата Аделина, Солтарийски беше побеснял от ревност. Изпълнителят никога не е криел, че е луд по жена си и е болезнено ревнив, а близки до двойката издават, че е готов да убие, ако някой навлек се приближи до съпругата му.

За съжаление, въпреки опитите на Солтарийски да откаже жена си от работата й като модел, вече е съвсем ясно, че Аделина няма подобни намерения. Завръщането й с гръм и трясък в моделския бизнес беше ясен сигнал, че хубавицата е твърдо решена да продължи да показва прелести, докато годините й позволяват. И това вече е факт.
От доста време Ади го е ударила яко на живот и обикаля столичните заведения със свои дружки, докато Борис се грижи за детето. Това още повече усилвало ревността на изпълнителя, който бил на ръба на нервен срив заради засуканата си жена, уточни още преди време blitz.bg.

Но какво ще се случи и как точно ще се развият събитията, предстои да разберем.
Kакво се случва с Георги Милчев-Годжи? Басистът на „Ку-Ку бенд“ не прилича на себе сиГеорги Милчев – Годжи се ошишка лошо и вече тежи незавидните за ръста му 92 килограма, пише „Уикенд“…Oct 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!