Премиерът показа порасналия си внук: Бойко младши продължава да бъде звезда в интернет, вече е с нова прическа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първородният внук на Бойко Борисов продължава да бъде звезда в интернет, въпреки че дядо му в последната една година е пестелив на техни общи снимки. Малкият Бойко е вече пораснало момче и отскоро се радва на чисто нова прическа, видя „Ретро“.
3-годишният наследник на премиера се е разделил с бебешките си къдрици и вече е късо подстриган като млад джентълмен. До втория си рожден ден внукът на Борисов бе с дълга чуплива коса, но по негово желание и с одобрението на мама Венета променили стайлинга му. Въпреки това приликата с дядо му, когато е бил невръстно дете, продължава да съществува и да поразява пенсионерите в Банкя, пред чиито очи е израснал министър-председателят.
Софи Маринова изненада всички с тази снимка: Сестрата на Бойко дундурка бебето ЛоренцоУважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато ражда сина си Лоренцо…Apr 22 2019vijti.com

На 31 януари тази година Бойко-младши отпразнува своя трети рожден ден. Голямата промяна в ежедневието му е появата на неговото по-малко братче Иван, което през идния юли ще навърши 1 годинка.
Премиерът все още не е запознал официално многохилядните си последователи в социалните мрежи с внук №2, но и него обгрижвал със същата обич и внимание. Бойко-младши никак не ревнувал от присъствието на бебето у дома, а тъкмо обратното – чувствал се горд батко и нямал търпение братчето му да порасне, за да играят заедно. Сега в детските забавления му партнирали майка му Венета, баща му Иван и братовчедите му – близнаците Красимир и Борис – внуци на сестрата на лидера на ГЕРБ – д-р Красимира Иванова.

Най-любими обаче си оставали игрите с дядо му, с когото заедно тренирали, играели футбол и карти. Бойко-младши се увличал и по технологиите и работел по-добре от всеки възрастен със смартфоните и таблетите. По това в семейството на премиера предричали, че го очаква светло бъдеще в точните науки. Още с раждането му пък астролозите изчислиха, че според датата, на която се появи, би могъл да намери реализация в сферата на науката, политиката, медиите, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите.
Източник: Ретро
Бойко Борисов днес има голям повод да празнува: Отглежда внуче вундеркиндБойко Борисов може да се похвали с внук вундеркинд, Бойко младши вече бие дядо си на карти Първородн…Jan 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!