Софи Маринова изненада всички с тази снимка: Сестрата на Бойко дундурка бебето Лоренцо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Уважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато ражда сина си Лоренцо. Умилителната случка се разиграва преди 16 години в столична болница, а певицата напомни за прекрасното събитие, публикувайки снимка в социалните мрежи.
На кадъра се вижда Софка, която лежи в болнична обстановка. До нея е д-р Иванова, която държи в ръце новородения Лоренцо. Сестрата на премиера се грижи за недоносени бебенца, за да наддадат килограми и да бъдат напълни здрави при изписването им. На снимката малкият Лоренцо изглежда в добра форма и няма информация да е имало усложнения по време и след раждането. В момента лекарката е завеждащ „Неонатологията“ в специализираната акушеро-гинекологична болница „Света София“, пише „България Днес“.
Яна Маринова разкри най-голямата драма в живота си: Имах сериозни проблеми с майка си, наскоро починаАктрисата, модел и каскадьор Яна Маринова за пръв път разкрива най-тежката тайна в живота си – тя ра…Oct 31 2018vijti.com

„Въпреки, че съм по-голямата, вече 20 години съм в сянката на моя брат. Иска ми се моите пациенти да ме помнят като д-р Иванова, която е била до тях в добро и зло“ – сподели преди време каката на премиера.
От своя страна Софка написа – „Моят живот Лоренцо“ и певицата признава, че това е един от най-щастливите моменти в живота й. Софка ражда сина си през 2002 г., когато е на 26 години. Неведнъж Маринова е признавала, че иска да има второ дете. И то да бъде от настоящия й съпруг Гринго. „Всеки ден работим за бебе. Божа работа!
Дано стане!

Искаме си детенце, а пък сватбата засега не ни влиза в плановете“,
разкри 43-годишната певица.
Маринова коментира, че именно синът й Лоренцо е този, който иска да има братче или сестриче, и ги съветвал да действат по-бързо.
„Нетърпелив е, не иска да е сам, всеки ден ни повтаря да го правиме това бебе“, смее се Маринова.
Към днешна дата Лоренцо е тийнейджър с татуировки,
който гради чалга кариера и иска да надмине по популярност известната си майка.

Появи се информация, че скоро двама заминават на турне в САЩ,
където ще блеснат с няколко дуета.
Източник: Хотарена
Мария Игнатова остана на червено след раздялата с Рачков: Кланът Халваджиян я отряза напълноМария Игнатова остана на червено след раздялата с Димитър Рачков. След актьора, кланът Халваджиян, к…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!