Бойко Борисов днес има голям повод да празнува: Отглежда внуче вундеркинд

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бойко Борисов може да се похвали с внук вундеркинд, Бойко младши вече бие дядо си на карти
Първородният внук на Бойко Борисов днес (31.01.) навършва 3 годинки. Малчуганът ще празнува рожден ден в къщата на дядо си в Банкя. Но тази година тържеството ще бъде запаметяващо се защото Бойко-младши вече е батко на братче.
Вторият поред внук на премиера се роди миналата година през юли.
Баткото изобщо не ревнувал от бебето.
Напротив, грижел се за брат си Иван и нямал търпение да порасне за да си играят двамата.
Млада българка не се стърпя: г-н Борисов, не мога да разбера, защо в Норвегия плащам 10 стотинки ток, а взимам заплата от 1800 евро?Бойко, десет години управляваш България и все ни обясняваш за някакви евроцености, но така и не разб…Dec 26 2018vijti.com

Макар да е само на 3 години Бойко-младши показвал държание като на голям човек. Освен това вече знаел азбуката и броял числата. Дядо му го научил да играе карти и позволявал само на хлапето да го бие.
Малкият Бойко бил увлечен и от новите технологии. Премиерският внук бил на ти с най-модерните комуникационни уреди и боравел с тях като малък факир. На смартфона си пускал детски филмчета, които си намирал сам в мрежата. Припомняме, че първородният син на Венета се появи на бял свят на 31 януари, 2016 година. Детето, което се роди с тегло 3,6 кг, бе кръстено Бойко на дядо си. Венета Борисова е дъщеря на Борисов от единствената му съпруга Стела. Младата жена е родена през 1983 година.

Във фамилията на премиера предричали на Бойко-джуниър кариера в точните науки. По всичко личало, че е наследил от майка си афинитета към тях. Наследничката на министър председателя е много образована. Тя е завършила цели три висши образования със следните специалности – „Международни икономически отношения”, „Бизнес админисрация” и „Финанси”.
Въпреки, че Венета се дипломира в САЩ тя предпочете да се върне в родината където с приятеля си Иван създадоха семейство. Плод на тяхната любов са двете им деца – Бойко и Иван. Които се родиха през две години в „Майчин дом”, предават от електронното издание retro.bg.
Източник: razkritia.com
Симона Гълъбова: Какво вечеряхте днес, г-н Борисов?Скъпи господин министър-председател, скъпи народни управници и държавни вождове, пиша ви, за да ви п…Dec 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!