Паулина от „Фермата” се раздели с гаджето и призна какво е изтърпяла по време на връзката им

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Паулина от „Фермата” направи шокиращо признание
Паулина Ванегас е българка с никарагуанска кръв. Пред сиромасите в риалито „Фермата: Нов свят“ направи признание, видя HotArena.
Хубавицата, която си спечели прякора Жулиета в шоуто заради процъфтяващия си романс с автомонтьора Краси Джунов, хвана за слушатели маникюристката Силвия и многодетната майка Веселка. Откровенията й се лееха през прозорчето в триметровата стена, която разделя стопанствата на бедните и богатите в предаването.
Мариана Маринова от „Фермата“ с пет аборта от кокаинов босНай-скандалната участничка в отбора на чорбаджиите във Фермата Мариана Маринова крие любопитен личен…Oct 3 2019vijti.com

„Аз имам гадже, от седем години сме заедно. От една страна всичко е добре, но от друга съм изтърпяла всякакви унижения – от гледна точка на изневери и не само. Приятелят ми много ме обгрижва, издържа ме финансово, но за седем години преглътнах какви ли не простотии и това ми тежи“, разчуства се Паулина.
Тя разкри, че вижда в беглеца Ромео на „Фермата“ – Краси, малкото камъче, което обръща колата на проблемната й връзка.
Ванегас на няколко пъти в шоуто споменаваше партньора си в реалния живот – вносител на ядки от арабски произход, като най-често го даваше за пример като чужденец, успял да стратира честен бизнес в България.

Фактът, че е обвързана, не й попречи да прибере в леглото си Краси Джунов, който загърби отбора на сиромасите и прескочи стената, за да бъде близо до нея.
Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания и Паулина флиртуват от ден първи в шоуто, а след бягството на Краси близостта им ескалира в целувки и прегръдки на всеки милиметър от територията на чорбаджийската ферма.
На въпроса на Силвия как ще реагира приятелят й на закачката й с Красимир в нацинален ефир, Паулина отвърна най-спокойно: „Ние най-вероятно ще се разделим“.
За разлика от Жулиета, фермерът Ромео има доста по-простичка предистория – той влезе в състезанието със заявката да прави секс и призна, че заради това е зарязал гаджето си порно-звезда.

Припомняме, че два дни след като си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във „Фермата: Нов свят“ автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на силиконовата си любима Паулина, видя HotArena.
Мачото, чийто силен нагон и склонност към безцеремонни флиртове му спечелиха прозвището Ромео в шоуто, прекара първата си нощ с обекта на желанията си в прегръдки и откровения, но не посмя да стигне до крайности.
Източник: kliuki.ws
Зрителите бесни: „Фермата“ е нагласенаКрасимир остава във „Фермата”, при това в отбора на чорбаджиите, стана ясно след вчерашния епизод. Р…Oct 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!