Зрителите бесни: „Фермата“ е нагласена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Красимир остава във „Фермата”, при това в отбора на чорбаджиите, стана ясно след вчерашния епизод. Решението на продуцентите обаче вбеси както участниците в предаването, така и зрителите, пише HotNews.bg.
„Краси е срам за отбора и това всичкото за жена като Паулина, която се издържа от дивиденти от задоволителния си сексуален живот! Краси да си отваря очите, нищо не може да и даде, нито пък тя на него! Не ги виждам двамата и ще съжалява, че е предал отбора”, пише зрителка в страницата на „Фермата”.
„Краси трябваше да го изгонят, защото наруши правилата. Или поне за компенсация да изпратят някой от чорбаджиите при сиромасите”, анализира Георги Георгиев. Други почитатели на предаването пък се чудят, след като любовта между Краси и Паулина е налице, защо тя не е отишла при сиромасите.
Ромео спа със своята Жулиета във „Фермата“: Автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на своята любимаДва дни след като си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във „Фермата: Нов свят“…Oct 1 2019vijti.com

Има и зрители, които защитават постъпката на пишман Ромеото, защото той има стратегия, но и едните, и другите са убедени, че постъпката му е съгласувана с продуцентите. При чорбаджиите участници липсват от първия момент на предаването, след като вдовица на варненски подземен бос не влезе по здравословни причини. Затова в играта бе върнат Митко, а сега Краси се премести.
„Ами то е ясно, че всичко е режисирано, перфектно са се справили от предаването”, коментира Цвети Митева.
Припомняме, че два дни след като стана шефка на богаташите в риалитито „Фермата: Нов свят“ бившата Мисис България Мариана Маринова даде урок по добър мениджмънт на съотборниците си, видя HotArena.

Въпреки че в шоуто тя другарува с хубавицата с никарагуанска кръв Паулина Ванегас, Мариана я хвана в крачка за шашмата, която екзотичната участничка се опитваше да извърши.
След като Паулина започна да обикаля с препаска на китката и непрекъснато се оплакваше, че я боли рамото, богатите фермери заподозряха параван на откровен мързел. Организаторката на конкурси за красота дръпна ,на къс пас стройното миньонче докато измазваха стените на мандрата и я накара да се стегне: „Започваме да си мислим, че си засилила проблема с ръката само за да не идеш ратай. Спря да те боли в момента, в който ти се размина и почна да работиш. Мисля, че може би го преекспонираш малко“.
Източник: Марица
Саня Борисова избухна с лични откровения след „Фермата“: Актрисата напусна „Фермата“ със сълзи на очиАктрисата Саня Борисова, която бе една от големите звездни изненади в новия сезон на „Фермата“, вече…Sep 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!