Бате Енчо дере родители с 1300 лева за рожден ден: Служители крещели по децата, обиждали ги и упражнявали физическо насилие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Енчо Данаилов (Бате Енчо), който последен отпадна от телевизионното шоу „Маскираният певец“ в ролята си на Звездата, е натрупал стотици хиляди левове като мениджър на парка с атракции за деца в София „Боби и Кели“, научи Lupa.bg.
Бившето „Патиланци“ в столичния ж.к. „Младост“ се води официално на името на фирмата „Дъ Пойнт Ентъртейнмънт“ ООД, където управители са Ангелина Иванова и италианецът Стефано Романалди, действителният директор е именно Бате Енчо. И макар баснословните суми от минимум 18 лева вход за дете в него, отношението към малчуганите е известно като скандално лошо. Отзивите за служителите и атракционите както в социалните мрежи, така и в най-голямата търсачка Google са убийствени.
Фенове шушукат: Валентин Михов е Бухала в „Маскираният певец”Валентин Михов се крие зад маската на Бухала в „Маскираният певец”, подозират фенове на шоуто на Нов…Sep 26 2019vijti.com

„Дадох 22 лева, за да може детето ми да се забавлява, а в замяна то получи само крясъци от служител, че не бивало да се катери на определени места“, пише чужденец, решил да се довери на рекламирания професионализъм на кадрите, подбрани от бившия водещ на детското шоу „Кой е по-по-най“ преди години.
Други родители съобщават пък за счупени играчки, а майка дори предупреждава, че малката й дъщеричка се е върнала у дома със синини на ръчичката от служителка на парка, която си е позволила дори физическа агресия спрямо детето.

Най-евтиният рожден ден, който може да се организира за хлапе в „Патиланци“, струва „само“ 305 лева, като включва входа за до 5 деца и съвсем лек кетъринг. За сметка на това забавление на всички атракциони за весел повод, както и почерпка за родителите, би струвал на родителите цели 1300 лева.
Още по-любопитната подробност е, че паркът, който Енчо менажира, се представлява от 2 фирми с еднакви имена, регистрирани по едно и също време. Едната от тях обаче е с изцяло запорирани активи от фирма за бързи кредити.

Припомняме, че обичаният от всички актьор и телевизионен водещ Бате Енчо се пошегува в ефира на „Нова телевизия“, че сега е моментът да влезе в политиката.
Причината за тези му думи бе, че водещите на сутрешния блок Виктор Николаев и Аделина Радева му разкриха, че според данни на телевизията, 1 милион души са гледали в събота вечер свалянето на маската му в предаването „Маскираният певец“. Бате Енчо участваше като „Звездата“ там и отпадна от шоуто.
Източник: Лупа
Рачков и Халваджиян прецакват Слави Трифонов: Шоуменът вече съжалявал, че е взел прибързано решениеСтрашна дилема отново тресе Слави Трифонов, след като обяви край на приключението си в bTV и край на…May 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!