Къщата на Коста Цонев, която вдовицата му продава, струва 360 00 евро СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на големия Коста Цонев, актрисата Ели Цонева, продава къщата в Бистрица, предава ‘Телеграф“.
Тя е обявена за продажба в сайт за имоти и в обявата се споменава: „Сутерен: партер – два гаража, сауна, две мазета. Първи етаж – голям хол, трапезария, кухня в едно помещение – 85 кв. м., стая-гардероб, тоалетна за гости, антре, стълбище за втори етаж.
Втори етаж – три стаи, едната от тях е 40 кв. м. с голяма тераса, втората – 25 кв. м. с тераса, трета спалня, две бани, коридор. РЗП на къщата – 350 кв. м. , дворът е 750 кв. м.
Вилата е газифицирана, с топлоизолация, а наскоро Ели Цонева е сложила и скъпа немска дограма от висок клас с троен стъклопакет.
Вдовицата на Коста Цонев разпродава имането му, твърдо е решена да се раздели с имотите на мъжа сиВдовицата на големия актьор Коста Цонев е твърдо решена да се раздели с имотите на мъж си, узна HotA…Jun 20 2019vijti.com

„Непрекъснато нещо ремонтирам по нея и й актуализирам цената. В момента я продавам за 360 00 евро, но не на всяка цена. Много е голяма за сама жена като мен, пък и поддръжката е трудна“, коментира тя пред „Телеграф“. Тя не използва услугите на агенция за недвижими имоти, а лично преговаря с кандидат-купувачите, тъй като работи като брокер.
Актьорът от „Дом за нашите деца“ и „Баща ми, бояджията“ още приживе е уредил въпроса с наследството, като оставил апартаментите си в София на децата, а къщата в Бистрица продал на тъща си на символична цена.

След смъртта му Ели Цонева записа „Бизнес мениджмънт и икономика“ в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив, където неин преподавател беше бившият министър-председател Жан Виденов.
Малко преди 60-годишния си юбилей през септември м.г. тя издържа държавния изпит с отличен и веднага записа магистратура „Международни бизнес отношения“ в същия колеж.
С роднините на покойния си мъж не поддържала връзка. Била доволна, че поне имотни скандали нямало.

Припомняме, че както преди време медиите писаха, двете жени на покойния актьор Коста Цонев са низвергнати от фамилията. Снаха му Мариана Цонева, внучката Деси и внукът Митко изобщо нямали желание да поддържат връзка нито с първата му съпруга Анахид Тачева, нито с втората – Ели Цонева.
Най-категорична в решението си била Деси Цонева, която признава, че от години няма никакъв контакт с двете баби. Тя не смятала за нужно да се обажда или вижда с Ели, която никога не приела за част от семейството, а с баба си Анахид не била близка от дете. „Тя никога не се е грижила за мен. Гледаше ме другата ми баба от страна на майка ми. Никога не съм ѝ искала съвети и не ме интересува мнението ѝ“, категорична е щерката на Митко Цонев.
Всъщност Ели прави опит да продаде имота още преди години, но без успех. Споделя, че не я продава на всяка цена и добре си подбира хората, на които би я дала.


Източник: За Жената
Добра фея бди над беквокалистката в „Шоуто на Слави” Невена Цонева: Майката на певицата е нейна спасителка в трудноститеБеквокалистката в „Шоуто на Слави” Невена Цонева, която преди 2 години замени Цветелина Грахич в „Ку…Jun 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!