Вдовицата на Коста Цонев разпродава имането му, твърдо е решена да се раздели с имотите на мъжа си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вдовицата на големия актьор Коста Цонев е твърдо решена да се раздели с имотите на мъж си, узна HotArena.
7 години след неговата смърт Ели Цонева е пуснала за продажба легендарната къща на актьора в Бистрица. Съпругата на Цонев е обявила цена от 360 000 евро за имота, който се простира на 350 квадратни метра разгъната площ, а дворът му е 750 квадрата.
За момента мераклии да купят двуетажната вила, която разполага с голям хол, трапезария, просторна кухня, гардеробна, стая и тоалетна за гости, антре, три спални, две тераси, все още нямало.
Къщата разполагала и с екстри като топлоизолация, нова дограма и газификация.
Кирил Аспарухов: Отидохме с Невена Коканова при Ванга със скрит касетофон, за да я запишем тайно, но тя го блокираКирил Аспарухов, най-известният варненски и национален, шоумен навърши 70 години. Накратко биография…Jun 15 2019vijti.com

Ели искала да осъществи сделката без посредници, тъй като самата тя е брокер на недвижими имоти и в последните години с това се прехранва, писа „Ретро“.
С роднините на покойния си мъж не поддържала връзка. Била доволна, че поне имотни скандали нямало, защото още приживе той уредил въпроса с наследството, като оставил апартаментите на децата си, а къщата в Бистрица продал на символична цена на майката на Ели.
Всъщност Ели прави опит да продаде имота още преди години, но без успех. Споделя, че не я продава на всяка цена и добре си подбира хората, на които би я дала.

Припомняме, че както преди време медиите писаха, двете жени на покойния актьор Коста Цонев са низвергнати от фамилията. Снаха му Мариана Цонева, внучката Деси и внукът Митко изобщо нямали желание да поддържат връзка нито с първата му съпруга Анахид Тачева, нито с втората – Ели Цонева.
Най-категорична в решението си била Деси Цонева, която признава, че от години няма никакъв контакт с двете баби. Тя не смятала за нужно да се обажда или вижда с Ели, която никога не приела за част от семейството, а с баба си Анахид не била близка от дете. „Тя никога не се е грижила за мен. Гледаше ме другата ми баба от страна на майка ми. Никога не съм ѝ искала съвети и не ме интересува мнението ѝ“, категорична е щерката на Митко Цонев.

Всъщност повратният момент, който съвсем влошил отношенията ѝ с легендарната телевизионна говорителна, било участието ѝ във „ВИП Брадър“. Баба ѝ била против Деси да се резили в шоуто в същата година, в която загубила татко си. Смятала, че цялото семейство трябва да скърбят и да бъдат в траур далеч от хорските очи, но щерката на покойния журналист изобщо не взела под внимание мнението на Тачева. Самите Анахид и Ели също не си общували от доста време.
Източник: Хотарена
Актрисата Йорданка Кузманова разкри, че първият космонавт Юрий Гагарин бил влюбн в неяПървият космонавт Юрий Гагарин е бил влюбен в голямата българска актриса Йорданка Кузманова! Това се…Nov 14 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!