Крум Савов пести от всичко: Журналистът снижи драстично стандарта си на живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Крум Савов е занижил драстично стандарта си на живот и гледа да пести от всичко илзишно, видя HotArena.
Безработният спортен журанлист е преотстъпил семейния джип на половинката си Мая и се придвижва пеша из столицата. Хапливият коментатор в ежедневието си се носи неглиже, с обикновени дрехи и раница на гърба.
В нея, освен необходими веща, Савов носи и празно шише, тъй като очевидно не иска да харчи и за минерална вода. За да спести пари, той се отби до чешмичките на Централна минерална баня, за да си налее малко живителна течност.
Бившата съпруга на Милен Цветков – Йорданка, е преуспяла бизнес дама в ХоландияВ пълна мистерия е забулена бившата съпруга на Милен Цветков и майка на 23-годишната му дъщеря. Тя е…Sep 4 2019vijti.com

Единствено марковите му слънчеви очила и часовник подсказваха, че сравнително доскоро журанлистът беше сред неизменното присъствие на всяко хайлайф парти. Освен това той е и драстично отслабнал.
Въпреки, че догодина ще стане на 60, той е в доста добра форма, което се видя и в миналия сезон на Фермата, предават от Ретро.
Крум Савов казва, че е срещнал Мая в точния момент от живота си – в момент, в който вече всичко е видял, преживял и опитал. Любовта на живота му го дарява с две прекрасни деца – 12 годишните Крум младши и Катрин. Двамата са заедно вече 15 години.
Нещата следваха своя естествен ход на живота, аз като и професионално ангажиран със спорт и маниак на тема футбол, тенис, фитнес имах някаква поредна травма, разтежение, влизам в аптеката на Плиска,….и я виждам вътре в аптеката. В началото мислех, че е клиент, който ще си купува, но докато си чаках реда чух, че е по делови повод, служебно си говори с жената там.

Тъй като тя излезе, а на мен не ми беше дошъл реда още, отсвирих тази ситуация, защото такава жена прави впечатление на секундата. Тръгнах след нея, по стълбите през подлеза и няма хронометър, който да съм пуснал, но в общи линии на 20-та секунда си казах „Това е моята жена“, на 30-та я бях заговорил. На минута и половина знаех име, професия и така, на третата минута й бях взел телефона”, спомня си Крум Савов.
Двамата се запознават през август, на 14-ти февруари следващата година се сгодяват, на 23 май се женят.
Източник: Хотарена
Юксел Кадриев отново посегна към алкохола, въпреки инцидента в миналото, заради който си изпати лошоЮксел Кадриев е вдигнал алкохолното ембарго и отново си позволява да надига чашката. Любимата напитк…Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!