Бившата съпруга на Милен Цветков – Йорданка, е преуспяла бизнес дама в Холандия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В пълна мистерия е забулена бившата съпруга на Милен Цветков и майка на 23-годишната му дъщеря.
Тя е единствената жена, с която журналистът е минавал под венчило, макар да му приписваха брак с бившата му приятелка Ивета Гочева. Докато връзката му с Ивета бе номер 1 в светските среди, никой не знаеше дори името на официалната му съпруга.
Тя се казва Йорданка Начева и е влиятелна бизнес дама в Холандия, пише „Галерия“.
Бившата жена на Милен е уважаван маркетинг директор за Европа, Средния изток и Азия в един от световните титани за производство на медицински изделия. Заплатата, която Начева получава за позицията си, Цветков не е виждал никога за своя 30-годишен опит като журналист и телевизионен водещ.
Миловидна блондинка плени сърцето на Милен Цветков: Водещият се уреди и с нова работа, и с нова женаМилен Цветков може да се похвали и с нова работа, и с нова жена до себе си. Журналистът, който не е …May 27 2019vijti.com

Именно благодарение на нейните доходи дъщеря им Калина успява да завърши престижното училище в Хага. Малко след развода с Цветков, Дана се премества в Румъния. Там заедно с Калина живеят няколко години, преди Дана да срещне бъдещия си мъж. Тримата заживяват в Холандия и не след дълго Начева ражда син.
Семейството живее в голяма двуетажна къща и се радва на лукс и охолство.

Припомняме, че Милен Цветков който не е на екран от почти година, отново се завърна като водещ, но този път не с телевизионно предаване, а с интернет такова. В дните преди европейския вот Милен водеше предизборно студио във „Фейсбук“, кръстено „Избери страна в битката за България“, в което представяше кандидатите на „Демократична България“ за европейския парламент.

Най-вероятно форматът щял да продължи и занапред, отново с политически теми и гости. Милен бил доволен, че се захванал с подобен проект, защото първо получил добро финансово възнаграждение след дългите месеци на безпаричие и второ – си повдигнал самочувствието, понеже пак се радвал на зрителския интерес.
За доброто му настроение обаче допринасяла и новата жена в живота му, с която Цветков не криел отношенията си.
Очевидци доверяват, че журналистът често можел да бъде засечен да се разхожда и да интимничи с атрактивна русокоса мадама в центъра на столицата, без да се бои от любопитните хорски погледи.

Въпросната блондинка обаче не била популярно и разпознаваемо лице, досущ като предишните половинки на тв водещия, който в последно време определено има склонност към жените със светли коси.
Предишната му изгора също бе руса, а любовта им пламна по време на общата им работа в „Часът на Милен Цветков“, където по-младата от телевизионера дама бе редактор.
Източник: Хотарена
След близо година отсъствие от ефира: Милен Цветков отново се завръща като водещЖурналистът Милен Цветков, който не е на екран от август 2018 г., отново се връща като водещ. Този п…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!