Ицо Хазарта наруши принципите си: Хип-хоп звездата запя в чалга барове

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ицо Хазарта наруши един от принципите си – да пее във фолк заведенията, видя HotArena.
В началото на седмицата хип-хоп звездата имаше участие в „Хали Гали“, заведение в Приморско, известно като меката на чалгата. Да чуят звездата от разпадналата се група „Ъпсурт“ се стекоха близо 500 човека. Мнозина от тях бяха безкрайно учудени от решението на Ицо да се подвизава в най-известното фолк заведение в Приморско, където участия имат само чалга певачки.
Оказа се, че Хазарта е решил да се напечели през лятото, следвайки стратегията на по-младите, но подигравани от него свои колеги от хип-хоп бранша. Ицо Хазарта е имал над 20 участия по фолк заведения през лятото. Собственици на заведения му плащат по 6, дори и 7 бона, за да го наемат, тъй като Хазарта и това лято успя да изкара музикални хитове, които дънят денонощно по морето, пише „Уикенд“.
Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние„Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха ко…Jul 8 2019vijti.com

Припомняме, че бившата съпруга на Ицо Хазарта е с отнети родителски права, като по време на съдебното дело тя не подозирала, че се води такова, а била уведомена от рапъра чак след произнасянето на присъдата чрез… съобщение във “Вайбър”.
Историята на Диана и Хазарта започва преди близо 20 години. Влюбили се, докато Котева била секретарка на мениджъра на бандата. Станали гаджета, а на 24 април 2004 г. сключили брак. През лятото на същата година се родила и Аделина.

По онова време обаче “Ъпсурт” набират скорост и са на върха на славата. Буч и бат Венци започват да правят фасони на лидера си, че оставя кариерата на втори план за сметка на семейството и отсъствията на Хазарта от дома започнат да зачестяват под предтекст, че с групата са на участия.
Диана усеща, че бракът й с рапъра няма да прокопса, на няколко пъти го напуска и се прибира при родителите си, които в онзи момент живеят в Кърджали. Хазарта го удря здраво на живот и семейството се разпада окончателно две години след подписа им. “През октомври 2006 г. ми се отдаде възможност да замина за Лондон.
Факт, който не отричам – тогава започнах работа като чистачка и в началато на 2007 г. основах своя компания за чистене.

През март се върнах в София и разбрах, че Ицо е подал молба за развод. Заяви ми, че държи попечителството да остане в него и ако не съм съгласна с това, ще заведе в съда 20 човека, които да свидетелстват, че съм луда”, разказва историята си Диана пред ПИК. За да си спести излишни нерви, Котева приема всички изисквания на бащата на детето си, няма претенции нито към движимо, нито към недвижимо имущество, и съдът ги развежда по взаимно съгласие. Единственото й условие към бившия й съпруг е да й дава да вижда дъщеря си. След бракоразводното дело Диана се установява в Лондон и до 2013 г поне 3-4 пъти годишно Аделина й гостува за ваканции и празници. Същата година Котева забременява от настоящия си партньор и тогава животът й се обръща на 180 градуса. “Ади посрещна с нас 2014 г. и си тръгна на 6 януари. От тогава не съм я виждала!”, признава майката.
Източник: Хотарена
Бившата съпруга на Ицо Хазарта: Тайно ми отнеха родителските права, не съм виждала дъщеря си от 5 годиниТежка и дълга съдебна сага водят Христо Петров, известен в публичното пространство като Ицо Хазарта …Apr 30 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!