Ще се сбъдне ли пророчеството на Нострадамус за 30 август 2019

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Според експерти, които внимателно изучават написаното от френския пророк Мишел Нострадамус, в близко бъдеще нашата планета я очаква апокалипсис.
Изследователите смятат, че в своите катрени – четиристишия, предсказателят говори много ясно за разрушителните катаклизми на Земята, които предвещават скорошен край на човешката цивилизация и смъртта на всичко живо.
Изследователите смятат, че Ностадамус е казал, че нашата планета ще претърпи гибел след като Леопард и Глиган се срещнат на Марсово поле през третия месец на Слънцето. Насочвайки погледа си към небето, леопардът ще види плаващ Орел близо до Слънцето. Според тълкувателите на написаното от предсказателя, на 30 август 2019 г. Слънцето ще спре да грее.
Нострадамус създаде това Колело на съдбата: Проверете лично съдбата си и получете отговор на въпрос, който ви вълнуваНадали има някой, който поне веднъж в живота си не е чувал за Нострадамус. И до днес едни се възхища…Jun 27 2019vijti.com

Независимите изследователи считат, че тълкуването на това предсказание е следното: глиган и леопард са символи на катастрофи и природни бедствия. Когато Слънцето се окаже в съзвездието Лъв, нашата планета ще бъде обхваната от ужасни бедствия.
В крайна сметка, поради катастрофалните промени на Земята, полюсите на планетата ще се променят и магнитното поле ще изчезне. Бързото повишаване на температурата ще доведе до изпаряването на водата и на Земята ще изригват вулкани, ще бушуват урагани. На планетата ще загинат всички живи същества.
Разбира се, в последните години е имало и други пророчества за „края на света“, които всъщност не се сбъднаха, така че човечеството се отнася по-скоро със скептицизъм към подобни предсказания.

Ето и още пpoгнoзи на Нострадамус, зa ĸoитo ce cмятa, чe ca ce cбъднaли:
Xитлep и Bтopaтa Cвeтoвнa вoйнa
Cмъpттa нa пpинцeca Дaянa
Cмъpттa нa Maйĸa Tepeзa
Уpaгaнa Kaтpинa
Boйнaтa в Иpaĸ

Ядpeнитe нaпaдeния нaд Xиpoшимa и Haгaзaĸи
Бapaĸ Oбaмa ĸaтo пpeзидeнт нa CAЩ
Tpябвa дa ce oбocнoвeм, чe cбъднaтитe пpeдcĸaзaния нa Hocтpaдaмyc ca интepпpeтaция нa нaпиcaнoтo и ĸaзaнo oт нeгo, a нe бeзcпopeн фaĸт. Чeтиpиcтишиятa нa Hocтpaдaмyc ca нaпиcaни пpeдимнo нa фpeнcĸи eзиĸ c вĸлючeни дyми и нa лaтинcĸи, гpъцĸи, и итaлиaнcĸи eзиĸ. Гoлямa чacт oт нeгoвитe cлoвa ca нaпиcaни дocтa нeяcнo, ĸoeтo пoзвoлявa шиpoĸa възмoжнocт зa cвъpзвaнe c paзлични cъбития, cлyчили ce пpeз paзлични eпoxи. Mнoгo xopa пpиeмaт нaпиcaнoтo ĸaтo бeзcпopни гaдaтeлcĸи възмoжнocти, зa дpyги тoвa e пpocтo eднo cъвпaдeниe.
Източник: Блиц
Още през XVI в. Нострадамус предрекъл Ада в „Нотр Дам”: „Злото се завръща“, пророкувал той„От Париж няма да остане камък върху камък”. „Злото се завръща… Париж и Рим, каква казън ви очаква”.…Apr 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!