Италианските лекари върнаха у нас Стефка Берова, ляга спешно под ножа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Легендата на българската естрада Стефка Берова е закъсала със здравето. Гласовитата изпълнителка имала херния, която налагала спешна операция. Стефка обаче не се престрашила да легне под ножа в Италия, където в последните години пребивава през по-голямата част от времето, за да помага в отглеждането на внука си. След консултация със свои познати Берова се насочила към българска болница и наши лекари, на които щяла да повери здравето си. Време за губене обаче повече не ѝ се полагало и трябвало бързо да се престраши да легне на операционната маса. Това бил първи медицински проблем за 76-годишната звезда, която иначе се радвала на крепко здраве. Като се възстановяла от интервенцията, отново не планирала да остане задълго тук, а щяла да се върне в Рим.
Петя Буюклиева разкри какво е било последното желание на големия Тончо РусевКакто и да се променя музиката, каквито и тенденции да навлизат и колкото и да си мислим, че сме под…Dec 21 2018vijti.com

„През последните три години и половина живея в Италия – казва Стефка Берова. – Това, което не успях да направя на по-млади години, го правя сега. Чистя, готвя, помагам на дъщеря си Косара. Когато тя е по задачи, оставам у дома със звяра – внука ми, който е на две години и половина. Направо ме побърква. Непрекъснато прави бели. Справям се с една, а той вече е готов с нова“, споделя Стефка. Нейната щерка роди на 42-годишна възраст, а появата на малкия Максим естрадната легенда приемала като реванш към дъщеря си, която израснала сама, защото тогава певицата гонела кариера. „Сега явно компенсираме. Майка ми ми помагаше, докато можеше, с нея навремето, а след това, когато мама почина, оставих Косара да се оправя сама“, разкрива звездата.

В Рим тя била отлично обгрижвана от дъщеря си и зет си, който по народност е бразилец.
С него Косара се запознала, когато я пратили в командировка от кампанията „Грийн Пауър“, където работи, да отговаря за дейността на фирмата за 23 щата в Америка. Наследничката на певицата постъпила в дружеството преди 10 години в България, после я изтеглили в Рим, а след това я пратили в Щатите. Там се срещнала с бразилеца, в когото се влюбила от пръв поглед и забременяла почти веднага. За брак обаче не ставало дума и Стефка едва ли щяла да има радостта да види дъщеря си в бяла рокля, защото със зетя били съвременна двойка, която се обича от разстояние. Всеки ден се чували чрез интернет, а когато можел, таткото на бебето прескачал при тях в Рим.
Източник: Ретро
Лили Иванова праща на съд Стефан ИлчевЛили Иванова и Стефан Илчев на нож, примата на българската естрада не дава да пее песните й Лили Ива…Apr 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!