Лили Иванова праща на съд Стефан Илчев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова и Стефан Илчев на нож, примата на българската естрада не дава да пее песните й
Лили Иванова си е навила на пръста да съди Стефан Илчев. Тя се обидила на певеца, че изпълнява песните й без да я пита и няма нейното разрешение, узна „Галерия“.
Пред свои близки колеги гранд дамата споделила, че вече е говорила с адвоката си и ще заведе дело. Тъй като никога до сега не е давала съгласие Илчев да изкарва пари като пее хитовете й. Само, че има една малка подробност. Само композиторите могат да забраняват да се изпълняват техните произведения.
Лили Иванова преживя неприятна случка по време на концерта си в БургасБурканът с мед на Лили Иванова е изчезнал преди концерта ѝ в Бургас, писа „Телеграф“. Певицата си е …Apr 19 2019vijti.com

А дали Лили ще се обърне и към тях за да води война с имитатора ще стане ясно в последствие.
Естествено напрежението между легендарната певица и младия изпълнител не се състои само в това, че той е изпял някои от песните й. Отдавна е известно, че двамата имат търкания защото в свое интервю преди време Стефан се изказа, че ако той не пее старите й песни те ще бъдат забравени.
Още повече, че Митко Щерев сам му подари хита си „Хризантеми”, а Лили има забрана да я изпълнява. Илчев може да пее и „Детелини”, която е на Асен Гаргов. Но е истина, че за другите няма разрешение, предават от hotarena.net.
Илчев подразнил Иванова с факта, че наляво и надясно разправял как феновете му говорят, че пее по-добре от нея.

Въпреки, че е с наранено его примадоната до сега пазеше пълно мълчание.
Всъщност талантливият имитатор , който е известен с прякора си „Мъжката Лили Иванова” не се приема добре в музикалните среди заради високото си самочувствие. Като се мисли за по-добър от нея. Но пък в Капките се доказа като изкусен имитатор. Който е фаворит на публиката.
Източник: razkritia.com
Тайната за младост на Лили Иванова е разкрита: Маже се с кал от буркани и пие вода от блатоПримата на българската естрада Лили Иванова се запасява с лечебна кал в буркани и специална минералн…Apr 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!