Аделина Радева издържа доведения си син

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещата на „Здравей, България“ Аделина Радева издържа доведения си син, който следва в Берлин, шушукат столични клюкари, пред „Галерия“.
19-годишният Богдан Радев, когото Аделина винаги е имала за свое дете, е първородният наследник на режисьора Борис Радев от първия му брак.
Благодарение на голямата си заплата в телевизията, журналистката спокойно можела сама да се грижи за цялото семейство. Още повече, че Борис не изкарвал дори с една трета от доходите на жена си.
Водещата сама предложила да помага с годишната такса за обучението на Богдан, а според запознати му пращала и пари за други разходи.
Аделина и Борис имат и общ син – Андрей, който е в началните класове.
Напрежението идва в повече на Аделина Радева: Водещата с големи тревоги заради влошеното здраве на мъжа сиАделина Радева изживяла тежка семейна драма покрай влошеното здраве на мъжа си Борис. Режисьорът на …Apr 22 2019vijti.com

Аделина Радева, която води сутрешния блок на Нова телевизия заедно с Виктор Николаев, е омъжена за режисьора на мюзикъла „Оркестър без име“ Борис Радев. Тя е щастлива със своето семейство и се гордее със съпруга си.
Той стои и зад градиозния спектакъл „50 години номер 8“, с който Христо Стоичков отпразнува половинвековния си юбилей на стадион „Васил Левски“ през 2016 г.
Съпругът на Радева е автор и на бенефиса на волейболиста ни Владо Николов, на концерта за посрещането на папа Йоан Павел Втори в София през май 2002 г., на множество театрални спектакли.

С Аделина съдбата го среща през 2005 г. Харесват се по време на вечеря с приятели. „Направи ми впечатление с това, че вземеше ли думата, страшно бързо разказваше с много голямо чувство за хумор. Казах си: „Бре, какво интересно момиче“, споделя режисьорът за своята половинка.
Първата им среща след вечерята започнала в София и завършила в Пловдив. Двойката пази комична случка от тогава. Разхождайки се из Стария град, Аделина счупила токчета на обувката си.
Изкарала нощта, куцукайки, без да сподели на ухажора си. Наблюдателното око на Борис обаче не изпуснало този детайли. На следващия ден той побързал да се обади на красивата блондинка.

„Каза ми, че съм си забравила нещо в колата му и трябва да се видим, за да ми го даде. Когато се срещнахме отново след два дни, ми поднесе кутия с обувки, черни и това, което ме изуми – номерът беше моя. Кутията бе придружена с писмо от кмета на Пловдив, който ми се извиняваше, че обувката ми е пострадала от настилката. Естествено, писмото беше фалшифицирано от Борис“, разказва през смях Радева.
Източник: hotarena.net
Приятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза: Водещата вече ходи на работа с метротоПриятелството между Аделина Радева и Виктор Николаев е в криза, а водещият вече е зарязал колежката …Apr 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!