Излезе наяве какво вършел със своите клиентки пощальонът Пейо и каква е истинската причина за развода му след цели 19 години брак

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Музикантът Пейо Филипов, който се прочу с участието си в сълзливото шоу „Имаш поща“, се е развел със съпругата си Мария след 19-годишен брак, обяви самият той в тв предаване, узна HotArena.
„И двамата поехме по нов път и сме щастливи“, лаконичен бе Пейо.
Той не пожела да разкрие какви са причините, но сподели, че двамата с бившата му жена поддържат цивилизовани отношения. Имат две деца – 18-годишният Кристиян и 19-годишната Виктория.
Младежите приели нормално катаклизмите в личния живот на родителите си.
Помните ли пощальона Пейо на Гала: След 19 години брак той взе окончателно решениеПощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването „Имаш поща“ обяви, че се е развел със съпру…Jun 11 2019vijti.com

За разлика от Пейо, който отворил два пиано бара, Мария не продължила с музикантската си професия, а започнала бизнес със салон за красота, писа „Уикенд“.
Според запознати Филипов бил със слаби ангели и често кръшкал от семейното ложе с не една и две красавици. Редовните флиртове с клиентки на неговия бар сложили край на дългогодишния му брак.
Още преди 2 години папараците на „Уикенд“ спипаха Пейо да се вихри в компанията на засукана млада жена в пиано бара си в Лозенец. Оказа се, че докато е в столицата, Филипов се е правел на примерен съпруг. Когато е далеч от жена си, късал синджира и се развихрял с млади гаджета.
Заради заведението си в Лозенец той прекарваше цяло лято далеч от жена си. Фотографите заснеха Пейо да интимничи с две от клиентките си. 43-годишният мъж флиртуваше открито с дамите на бара, а едната дари с нежни прегръдки и целувки по главата.

Припомняме, че Пейо се жени за Мария рано – още на 24 години, след като се влюбва в сервитьорката в кафенето, където ходи редовно. Оказва се, че момичето е негова колежка от Музикалната академия.
Бившата на Пейо обаче не продължава в това поприще, а започва бизнес със салон за красота. Многобройни публикации преписваха на Филипов редовни флиртове с млади и апетитни клиентки на неговия пиано бар. Дали те са причина за раздялата обаче, остава само да гадаем.
На Пейо му се носи слава на голям плейбой, който излиза не само с колежки, но и с напълно случайни девойчета. Жененият пощальон дори кръшнал на жена си с нашумялата певица Поли Генова.
Източник: Хотарена
Елена Йончева е през развод, мъжът й вече дори не крие връзката си с млада любовницаПолитическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева може и да потръгна, но личният й живот тъ…Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!