Помните ли пощальона Пейо на Гала: След 19 години брак той взе окончателно решение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пощальонът Пейо, който нашумя преди години в предаването „Имаш поща“ обяви, че се е развел със съпругата си Мария след 19 години.
В телевизионно интервю той не пожела да коментира причините за разлъката, но обясни, че с жена си поддържат нормални и цивилизовани отношения.
Децата му Виктория на 19 години и Кристиян, който съвсем скоро ще стане на 18, приели промяната в личния живот на родителите си съвсем спокойно.
„И двамата поехме по нов път и сме видимо щастливи“, бе лаконичен Филипов.
Той се жени за Мария рано – още на 24 години, след като се влюбва в сервитьорката в кафенето, където ходи редовно. Оказва се, че момичето е негова колежка от Музикалната академия.
Майката на Катето Евро била благословена с дарба: Помагала е на Георги Калоянчев, Тодор Колев, Стоянка Мутафова и много други известни личностиМайката на актрисата Катерина Евро e била много популярна столична ясновидка. Йорданка или леля Данч…Apr 14 2019vijti.com

Бившата на Пейо обаче не продължава в това поприще, а започва бизнес със салон за красота. Многобройни публикации преписваха на Филипов редовни флиртове с млади и апетитни клиентки на неговия пиано бар. Дали те са причина за раздялата обаче, остава само да гадаем.
На Пейо му се носи слава на голям плейбой, който излиза не само с колежки, но и с напълно случайни девойчета. Жененият пощальон дори кръшнал на жена си с нашумялата певица Поли Генова.
Неотдавна двамата демонстрирали много близки отношения и си правили закачки, тъй като имат общи участия в редица известни столични барове. Както е известно на всички нас, Пейо освен телевизионен водещ е и много добър музикант, който припечелва допълнителни средства със свирене по нощните клубове всяка вечер.

Точно в тази задушевна обстановка на тъмно, пощальонът на Гала станал един от най-добрите музикални партньори на Поли. Тя започна да се изявява по столичните кръчми и пиано барове, след като претърпя огромен провал на конкурса „Евровизия“.Според запознати, първата крачка в любовната игра между тях направила именно червенокосата певица. Както е известно, на Генова й се носи славата на жена с лек нрав, която не прощава на никого. Не пожалила дори женения музикант. Веднага щом разбрал на къде отиват нещата, той веднага отвърнал на загатвания на колежката си.

Техни колеги споделят, че двамата успокоили страстите си като прекарали една нощ заедно след участие в Пловдив. По това време Генова, която беше и жури в музикалното шоу на Нова телевизия „Х FACTOR“, имала ангажименти в града под тепетата, където набирали участници в шоуто. В същото време Пейо имал ангажимент в местен хитов клуб.
Източник:  Марица
Гала смутена от това, което се случи с убиеца на племенника йУниформеният заснел с камера как стреля по роднината на тв водещата. Полицаят, който застреля племен…May 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!