Слави Трифонов извъртя хитър номер на КАТ с новия си звяр

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката, бръмчи из софийските улици с неприлично скъпа придобивка досущ като на някой арабски шейх – чисто нов черен джип „Мерцедес-Бенц“ G класа 4х4 за около 500 000 лева, научи HotArena.
Дългия е сред първите нашенци, собственици на подобен свръхлуксозен, брониран всъдеход, последен писък на автомобилостроенето. Джипът на Слави с немската регистрация D DG и сатаниския номер с четири шестици е най-скъпият в автопарка на учиндолеца. Концернът „Мерцедес“ произвежда високопроходимите всъдеходи тип „кубче“ по поръчка на бизнесмени предимно от арабския свят, писа „Уикенд“.
Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравилаВ новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал Близо …Jun 5 2019vijti.com

Трифонов се спрял на него най-вече заради безупречната безопасност на пътя, която гарантирал. Доставили му автомобилното бижу по поръчка направо от завода в Грац миналата есен.
Сред най-големите екстри на уникалното возило е специален стоманен ролбар отзад, който предпазва джипа от удари и го прави идеален при офроуд. Пътната безопасност се повишава и от наличието на „асистент“ при шофиране. Системата помага най-вече при шофиране през нощта. Разпознава различните признаци на умора и невнимание и предупреждава водача визуално и със звук при застрашаващ секунден сън.
След като си направи операция на очите в австрийска клиника, Слави вече сам шофира колите от автопарка си. Вече нямал проблеми със зрението и ползвал личен шофьор само за пътувания на по-далечни разстояния.

Дългия не спира да харчи. На 20 юни Слави Трифонов ще участва в аукцион на „Кристис“ в център „Рокфелер“, Ню Йорк. Предметът, с който телевизионният водещ иска да се сдобие, е китара на емблематичния музикант Дейвид Гилмор от групата Pink Floyd.
В забележителната сграда в Манхатън вече са изложени 127 от музикалните инструменти на рок китариста.
Трифонов няма да присъства лично на мястото, като за свои представител изпраща в Голямата ябълка Емил Гатев. Той, заедно със своята съпруга Милена, е собственик на музикалната къща „Гатев и Ко“, която се грижи за поръчките и доставките на инструментите на „Ку-ку бенд“ в продължение на цели 23 години.

Гатев ще наддава на търга за всяка от пуснатите в продажба китари на композитора от Pink Floyd, като за целта ще получава инструкции директно от Трифонов, посредством телефонна връзка. Представителят ще трябва да прелети океана преди събитието, за да може да разгледа предварително експонатите в залата.
Слави не мисли да щади средства, за да придобие една от легендарните „Телекастър“, „Фендер Стратокастър“ и „Броадкастър“, с които Гилмор е изсвирил едни от най-прекрасните соло партии в творчеството на групата. Предполагаемата цена на тези брандове ще наброява между 100-150 хил. долара. Сумата за марките „Гибсън“ и „Земетис“ се очаква да бъде до 70 хил. долара, а за акустичните модели на „Фред Гретч“ и „Марти“ – 50 хил. долара.
Всеки един от инструментите е бил част от множеството световни турнета на Pink Floyd, като за аукциона експонатите имат сертификат за оригиналност.
Източник: Хотарена
Слави Трифонов подарява счупен „Мерцедес“ S класа: Истината за прощалния подарък на шоумена лъснаГолемият прощален подарък на Слави Трифонов към един от зрителите на шоуто му – „Мерцедес“ S класа, …Jun 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!