Гущеров заведе Светлана за рождения ден в меката на европейския елит – вижте в какъв лукс посрещна празника (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всичко край г-жа Светлана Гущерова е луксозно и помпозно – в това поне сме убедени от всичко, което показва в социалните мрежи досега. Нейният любящ съпруг, Християн, не спира да я глези с подаръци и жестова, а за най-специалния ѝ празник, рождения ден , той я заведе на още по-специално място – във Виена .

След като в първите часове на празника й я изненада с дежурния огромен букет от поне 100 рози, съпругът й Християн й спретна романтичен празник в сърцето на австрийската столица – в емплематичния хотел „Захер“.

Светлана Гущерова РД

Сторита от внушителната сграда срещу Националния оперен театър, построена през втората половина на XIX век, собственост на Едуард Захер – сина на създателя на едноименната торта, качи в социалната мрежа рожденичката миналата вечер. От таговете върху кадрите се подразбира, че Гущерови са семейно във Виена. Празничната вечер младото семейство посрещна в ресторанта на „Захер“, превърнал се в център за срещи на виенския, а и на европейския политически и културен елит.

Гущерова букет

След 5-степенно меню рожденичката получи няколко десерта – комплимент от ресторанта по случай празника й.

Гущерова комплимент

Вечерта най-вероятно е завършила в романтична обстановка в някой от елегантните апартаменти на прочутия хотел, в които са отсядали държавни глави, звезди от цял свят, та дори и британската кралица Елизабет II.

Гущерова РД

Гущерова хотел

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!