Ще ни плащат да се вaкcиниpaме! Премиерът обявява нови икономически стимули

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Правителството планира икономически стимули за ваксинация. Това става ясно от прессъбщение на Министерски съвет.
В него е обявено, че министър-председателят Кирил Петков ще направи изявление в четвъртък по повод предстоящите празници.

ДРЕСКОД: Какво казва Кирил Петков с разкопчана риза и без вратовръзка (СНИМКИ)Новата власт въведе нов дрескод в парламента – тъмносин блейзер, незакопчано горно копче на бяла риз…Dec 19 2021vijti.com

Предвидено е той да обяви и новите икономически стимули за ваксинация, които правителството предвижда във връзка с очакваната нова COVID вълна.

Със заповед на новия здравен министър Асена Сербезова от 27 декември на територията на цялата страна стартира имунизационна кампания срещу Covid-19. Тя трябва да започне приоритетно с обхващане на лица от целевите групи, определени с фази I-V на Националния план за ваксиниране срещу Covid-19 в Република България.

Дават жива кокошка на всеки, който се ваксинира

Председателят на “Партията на българските мъже” Росен Марков дойде пред ваксинационен център във Варна, за да подарява жива кокошка на всеки ваксинирал се. Това е продължение на акцията му “Ваксинирай се бе!” от миналата седмица, когато откри първата тоалетна със Зелен сертификат.

Българите обичат поощрения и според него кокошката Ковидка е добър стимул преди Коледа за повишаване на броя на ваксинирани.

Непоказвана снимка от сватбата на Кирил Петков разбуни мрежата! Kиpил Πeтĸoв и cъпpyгaтa мy Линдa ca зaeднo oт 22 гoдини. Сватбата на Кирил Петков и Линда Oт извe…Dec 18 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!